Sunday, October 31, 2010

AKU DAN DIA..

huhuhu..
mcm mna la nak buka pintu hati dia nie..
hari 2 dia ada bgi kunci kat aku..
tpi kunci 2 da hilang..
huhuh..
mcm mna la nie..
aku syang sngat kat dia!!
wlaupun aku tk dapat buka pintu hati dia..
aku tetap brusha dptkn cintanya.. =)
hahaaa...ok la 2... testing lakonan jew.. =)

IF YOU DON'T KNOW WHO I AM.. DON'T JUDGE ME!!




lo pikir lo sape?? nk judge2x org....bikin panaZz  btuL budk nie...hahaha..
aQ tampar krang bru thu... :-P
klau korang tk kenal aku sape.. tolong lew jngn judge aku.. ermm.. ish3x..... buruk prngai..
klau korang da knal aku.. korang nk judge aku.. judge jew la.. tk ksh pun... lalalalalalaaa..!~ =)

Hujan..??

hari nie aku nak crita tentang hujan.. :) sbb hri nie hujan kt tmpt aku..hehe.. hujan mcm faham plak ksdhan aku.. bila aku sedih jew dia trun..biler hujan turun jew aku sedih..kami mmang serasi brsma.. =) hari nie pun aku sedih..aku tk thu knpa aku sedih..huhuhu.. nsib la kwn2x aku n couple aku ada msj.. klau tk.. cnfrm aku nangis tk henti2x..hehehehe.. mereka la y mnjdi pnghibur ktika aku dlm ksdihan..thanks very much to my couple n my best friend.. =)

V.I.P (Visually Impaired Person)



V.I.P....... nothing else i can say about V.I.P..
hehehe... =)
cantik lew pic nie..  mcm aku dan couple kue...hehehe.. =)

Couple is Trouble, Single is Simple??



korang semua stuju tk dengan ayat nie?? klau aku memang stuju..tpi klau single sunyi la plak..tk de y menemani diri kita..kan2x?? mne2x pun ok..
smua org tk sma....
Rindu nya aQ kat budak nie..huhu.. nama dia..
NUR AINUL MARDIAH y  bermaksud..
(cahaya mata y diredhai).. =)
sekarang dia kt sarawak..aku kt sabah..huhu..jAuh kan..
klau dekat..da lma aku cubit2x pipi budak nie..hehe

Saturday, October 30, 2010

Kenpa Mereka Nak Tiru??

kenpa la mereka nk tiru N*m* kmi kt Facebook..?? mereka  tk de n*m* lain kew?? benci aku org y mcm nie.. jgn la ikt prngai drang nie...bikin panaz jak.. hehehe..
ndak malu la bha.. =)

Friday, October 29, 2010

Kawan Makan Kawan..??



kawan mkan kawan?? aku ada nk crita kt korang smua.. tentang kwn mkan kwn.. tk smua kwn kita 2 baik.. kt depan kita mmang lew baik..blkang kita tuhan jew y thu prngai bruk dia..hbis kita kena umpat.. ingt kn Permata..rupa2x nya kaca...huhuuhu..
buat korang y kt luar sana 2..brhati2x lew bila mmilih Best Friend..
dlm 1000org.. ada 10org jew y btul2x nk kwan ngan kita...y lain tk bleh hrap.. =)

Thursday, October 28, 2010

Lady Gaga

adui!! minat giLer aQ kat arTis nIe.....
kaLi ni aQ nk beli album 'Born This Way'.. hri 2 aQ da beli 'The Fame'.. =)

Tuesday, October 19, 2010

Kek Pertunangan Kakak Saya..

nie kek kakak sia...sedap!!


........
yummy2...sedap sangat2!!!!! ngeee :P

BABY..

banyak nya baby... LOVE semua...hehehe..

3 baby.. mna satu korang rasa cute???

Comel nya.... mata haiwan nie mnggoda..hahakZ.. =)

My House =)

nie la rumah sia.. simple jak.... :) tpi smart...hehehe.. :)

nie tepi umah... =)

Saturday, October 16, 2010

My Mother with my Sister =)

ni pic mamak aku send guna MMS.. =)
mamk aku kat srwk skrg.. mmak aku ypkai tdung wrna kelabu 2..
y pkai tdung wrna pink + ungu 2 kakak aku.. time gambar nie d tangkap..
mulut c ainul terbuka luas..haha.. mngantuk da kan... =) lupa sdah aku apa nma tmpt dorang
shoping nie.... 

ni aku dan c pipie..aku ambil gmbr nie pda tarikh16 okt 2010..
korang nk thu.. time ni aku dan c pipie jalan kaki..huhu.. penat gila.. bukan nya dekat.. jauh giLee..
mhu trcabut da kaki.. 


sempat lagi aku pozing kt tiang 2... haha.. =)

Tempat TinggaL aQ..




di sini la aQ tinggal..haha.. bukan la.. nie baru gate dia.. korang msuk limpas gate nie..
jln trus.. ada jumpa rumah besar.. 2 la rumah aku..  =)


cantik kan gate tempat tinggal aku nie... tpi ada smpah la plak d situ..
ndak prasan..hahaaa =)

My Pages.. LADY GAGA Fashion Icon

nie la pages aQ... korang nak thu.. pages aku nie da ada 1000fans dlm 1hri jak... =)
memang pages nie popular.. korang join la..

baru aku perasan.. kentara plak byangan aku  dlm pic d atas nie kan..hahaha..
join jngn tk joint...

Friday, October 15, 2010

Kawan ku =)

nie aku dan c pipie.. time nie aku tngah on9 kat bakso srikandi II.. sempat lgi kami p bgmbr =)

Best Friend 4eVer..

kami memang best friend 4ever.. d kelas kmi jak la nie y brgeng..haha.. kita mula dri kiri.. y pling kiri 2 aku (wan)..sblah ku c daya.. sblah nya c daty..pling kanan c shekyn... time nie baru pulang skul..=)

Mereka Sanggup Jalan Kaki Untuk On9 Facebook

mereka ni semua kaki on9.. tpi  mcm ada genji2xsikit kan.. haha.. wan ambil pic nie pada hari Jumat
15 oktbr 2010.. panas jga jln kaki nie.. nsib la hri 2 tk hujan.. klau hujan.. confrm smua mandi hujan..haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers