Saturday, April 30, 2011

Kenali Diriku ~

pic ni hanya la hiasan ~

yeah2x... da 1 MEI 2011 cepatnya masa berlalu kan. kalau boleh wan nk kembali ke masa lampau ~ hehe.sempena cuti pekerja ni korang tak g mana2x ke? kalau korang nak jalan ~ jangan lupa ajak wan sekali. wan pun kaki jalan gak. hehe.

ok ~ Jom Kenali Diri Wan ~ 

SIAPA WAN SEBENARNYA..?
--> wan sebenarnya bekas pelajar universty oxford. . tapi wan tak dapat melanjutkn tahun ke2 d oxford kerana ada masalah kewangan ~

WAN BERUMUR BERAPA EK..?
--> wan lahir pada 1 January 2011. so sekarang berumur 4 bulan. tak lama g masuk 5 bulan.

SO, SEKARANG WAN BUAT APA..?
--> Wan duk kat umah ~ duk membunjang. menunggu lamaran c dia.


OK, WAN ADA UCAPAN BUAT FANS WAN..?
--> pertma sekali wan nak ucapkn bebanyk kat ASTRO kerana memberi wan peluang untuk berada dalam AF9 ni. kedua, thanks to mama, papa, abg n smua akak kerana selalu memberi sokongan mental + fizikal kat wan. ketiga, thanks to my fans ~ kerana tak henti2x mengadd saya kat FACEBOOK..


#Haha ~ ini just guraun semata-mata. jangan percaya k. btw, Thanks da baca entri wan ni sampai habis. sayang korang ssangat !!

Orphan movie sex ke? !

Pernah x korang tngok movie ni? cite ni da lama tapi baru semalam wan tngok/nonton kat channel HBO pada jam 11.30mlm. best sangat! kalau tak caya korang tngok la sndri best.

JOM LAYAN SINOPSIS CITE NI
Kate Coleman dan suaminya John yang mengalami stres dalam perkahwinan mereka. setelah anak ketiga Kate mati sebelum lahir (keguguran). Mereka mengambil Esther (Fuhrman), seorang gadis Rusia 9 tahun, dari panti asuhan tempatan sebagai anak angkat. Sementara putri kate Yohanes Max menghadapi masalah tuli + bisu  dan putra mereka Daniel kurang ramah dengan ester. 
Kate tambah curiga ketika Esther mendedahkan pengetahuan tentang seks jauh lebih banyak daripada yang diharapkan dari seorang anak seusianya. kecurigaan nya bertambah ketika Esther melukai gadis lain di sekolah. Sementara dia awalnya percaya bahawa semua itu kemalangan, dia lebih banyak curiga ketika Sister Abigail (CCH Pounder), Guru besar panti asuhan, dan Yohanes memberi amaran bahawa Ester selalu ada di sekitar kawasan kejadian ketika hal-hal buruk berlaku . Esther mendengar kata-kata Sister Abigail, sebagai balasan, esther merancang untuk membunuh sister abigail dengan menolak Max ke jalan, dan membuat sister abigial mengalami kemalangan kecil untuk mengelak dari terlanggar max. Sister Abigail bergegas untuk melihat apakah Max terluka, sister abigail tidak menyedari kehadiran esther. Esther cepat2x memukul sister abigail dengan tukul besi. Dia memberitahu Max untuk membantunya menyembunyikan tukul tersebut di rumah pokok mereka. Kate yakin bahawa ada sesuatu yang tak kena dengan Esther, tapi John tidak percaya kata2x kate.Kate cuba untuk mengetahui lebih lanjut tentang Esther, Kate menemukan kitab gadis (ester) itu yang tersembunyi dlm almari dan mendapati bahawa kitab itu datangnya dari Institut Saarne di Estonia, dan kate akhirnya mengetahui bahawa esther adalah bekas penuntut d sebuah rumah sakit jiwa.
Daniel cuba menyiasat tentang kematian Sister Abigail dari Max. Esther mendengar rancangan daniel untuk mengambil tukul tersebut d rumah pokok mereka untuk membuktikan Esther bersalah. Sementara Daniel mencari d rumah pokok, Esther membakar rumah pokok dalam usaha untuk membunuh Daniel dan menghapuskan bukti. Daniel jatuh ke tanah kerana berusaha menyelamatkan diri dari terbakar, dan pengsan. Esther cuba untuk membunuh dia dengan batu, tapi Max menolak esther.Sementara Daniel dirawat di rumah sakit dari jatuh nya, Esther memasuki bilik rawatan daniel dan menutup mulut daniel dengan bantal, untuk menghentikan degupan jantung daniel, tetapi doktor cepat2x menghidupkan kembali daniel. Kate menyedari perbuatan esther dan mengetahui apa yang berlaku,lalu kate menampar Esther, tapi jururawat membantu Esther. dan memberi ubat penenang kepada kate. John membawa pulang Esther dan Max. 
Malam itu, Esther cuba merayu ketika John mabuk, dan akhirnya Kate menyadari benar. Dia mengancam untuk menghantar Esther kembali ke panti asuhan ketika ia menerima telefon dari seorang doktor di Institut Saarne, yang mendedahkan bahawa sebenarnya Esther seorang wanita 33-tahun bernama Leen Klammer. Dia memiliki hypopituitarism, suatu keadaan yang membantut pertumbuhan fizikalnya, dan telah menghabiskan sebahagian besar hidupnya menyamar sebagai seorang gadis kecil. Doktor mengatakan bahawa Esther sangat kejam dan telah membunuh sekurang-kurangnya tujuh orang. Di antara korban itu adalah keluarga yang menerimanya di Estonia, dia membunuh kerana ayahnya menolak ajakan seksnya
esther telah menjadi berang kerana ajakannya ditolak oleh John, dan esther pergi ke biliknya. Kemudian, setelah mengeluarkan makeup, gigi palsu dan tali ribbon (pita) yang memberikan ilusi dia sebagai muda "Esther", esther membunuh john dengan pisau. Max melihat kejadian ini, dan menyembunyikan diri. Kate, mendapatkan telefon dan menjawab panggilan telefon dari Yohanes,lalu kate bergegas pulang dan mendapati john telah mati. esther mendapatkn pistol John dari peti keselamatan john dan menembak lengan kate, kemudian esther pergi mencari Max, mencari di rumah kaca. Sementara esther mencari max, Kate merangkak ke atap rumah kaca, memecahkan atap kaca tepat berada di atas esther. Kate mengambil pistol dan meninggalkan rumah kaca dbersama Max. 
esther kembali sedar dan mendapati Kate berada dekat sebuah kolam beku. esther menolak lutut Kate, melemparkan mereka berdua ke atas kolam ais manakala max berada di atas lereng. Max mengambil senjata yang dijatuhkan oleh Kate cuba untuk menembak esther, tapi sasaran max tersasar dan menghancurkan kolam ais , menyebabkan Kate dan esther tenggelam ke dalam kolam. Setelah perjuangan yang singkat, Kate memanjat sebahagian keluar dari kolam esther tiba2x memegang kaki kate. Esther, menyembunyikan pisau di belakang punggung dan berbalik ke persona gadis kecil-nya, memohon Kate tidak membiarkan dia mati. Kate marah dan berkata bahawa dia bukan ibunya, menendang muka kate, menyebabkan esther tenggelam semula ke dalam kolam. polis datang menyelamatkan max dan kate.. habis. . . . .


#seram tidak.. ni baru sinopsis dia.. belum tngok yang real.. seram n best!! Like movie ni 11110000000x!!!

Nak Tahu Buah Hati Wan??


Ni la buah hati wan 2.. =) ok x?? sape kata tak ok..wan gigit..hehehe.. gurau je.. =) Rantai peace ni wan beli time wan hangout ngan kawan2x hari 2.. =) rantai ni d perbuat dari tali.. and buah dia d prbuat daripada logam silver.. tiada unsur2x emas.. so.. wan boleh pakai.. maklum la.. kalau org islam . . aksesori yang d prbuat daripada EMAS adalah HARAM untuk d pkai oleh kaum adam.. betul kan? =)

ok la.. 2 je... lepas ni.. nk buat entry lagi..hehe

=( Assalamualaikum? =(

korang sihat? wan sihat..hehe.. da lama wan tak update blog.. bukannya apa.. wan busy study.. banyak homework.. so tk dapat update and online facebook.. akhirnya wan trlepas dari semua 2.. 

wan ada 1problem lagi.. ni problem besar!! bukan besar sngt la.. wan kata ni problem besar.. cuz problem ni melibatkan kawan wan.. kedua2x pihak adalah kawan wan.. + ada org yang jadi batu api dlm masalah ni.. 2la tk pndai habis2x mslh ni.. ~ sampai bila la dia ni nk jadi batu api..!?
wan da malas nak kawan ngan dia ni! mula dari hari ni kita putus kawan! hehe.. gurau je.. huhu ~ nasib la wan tak jahat.. klau wan jahat da lama wan putus kwn dngn dia ni..huhu ~

''wan tak nak kawan2x wan gado d sbbkn perkara kecil mcm ni ~ tak kesah la if korang nk mngumpat wan . . yang penting korang tak gado sesama sendri..huhu ~ wan bukannya apa.. kita kan da besar.. pandai la fikir.. kita bukan budak2x lagi.. kalau budak2x tak pe la.. huuhuhu . . #wan kecewa ngan korang!"

ok.. kita stop smpai situ je.. wan malas nak cita 2..
sambung story wan plak.. eh! tunggu jap.. skrg da tanggal brpa ek?? lupa plak.. 30APRIL2011
tak lama g nak exam.. huhu ~ lagi 1week utk mempersiapkan diri dngn ilmu pngtahuan.. pastu tiba saat kita berperang..hehe.. exam smster 1.. =) kali ni.. wan akan study btul2x..wan nak dpt nmbr #1 kat kelas! and jadi best student kat sekolah.. insya'Allah..amin... korang yang baca ni pun..doakan wan ek.. =)

#ok la.. tiba masa untuk wan g mandi + solat + makan . . masa wan on9.. wan nk bagi limit.. tak nak on9 lama2x..

---> wan da dapat cinta + buah hati wan..klau nak tahu.. kena la sabor.. next entry wan ceritakn.. =) hehe ;) byebye..salam........

Saturday, April 23, 2011

1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN ♥


ASSALAMUALAIKUM..? korang apa khbar? sihat? wan harap u alls sihat2x je =) 
Hari ni wan join GA paling best! biarpun ni first time n wan buat entry ni pkul 4pagi.... ~ tapi wan nak try gak.. gpun wan mmang pminat STRAWBERRY mcm akak Hajar Hasan...
aik?? mcm kenal je..hehe.. nama wan Mohd Rizwan B Abdul Hassan.. 
Hampir sama nama papa kita..hehe.. gurau je =)

Syarat2x nak join GA ni senang je..

1.Terbuka kepada semua blogger di Malaysia tanpa mengira usia mahupun jantina.
2.Merupakan 'peminat STRAWBERRY' di blog Hajar Hasan. (optional)
3.Sila letak tajuk entri "1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN".
4.Letakkan juga banner giveaway dalam entri anda berserta backlink ke entri ini
5.Tag 2 orang rakan blogger dan maklumkan kepada mereka.
6.Hantar entri penyertaan di ruangan komen entri ini.


2 je..syarat2x dia..senang kan ~ jom la join GA ni =)
kalau korang tk nk join pun..doakan wan menang je..hehe.. :) 
give me peluang utk menang ~
...................................................................



dengan lafaz Bismillah ~ wan telah pun join GA ni . . 
~ wan telah upload 1picture utk GA ni.. =)
ok tk? ok kn..hehe..

wan tag 2 org kwn wan..


wan da tag ~ so.. harap2x korang bleh join ~
sedih.. konfom tk menang if smua yang join teror2x.. 
tk pe.. belum tentu g kalah..! wan pasti boleh..huhuk.. =)
ok la.. Good Luck wan! =)

22 April 2011 ♥ Hang-Out with my Friend ♥

pada 22 April 2011.. wan dengan kwn2x wan + seorng cikgu (sr.Adrian)..
pergi ke BANDAR SANDAKAN.. time ni GOOD FRIDAY.. so.. tk de skolah.. cuti..
time ni 2..best sngt2x.. kenangn pahit dan manis ada..hehe..
tapi yang sedihnya ~ best friend wan tk dapat join kita org..huhuhu =( sedih ssngt..
tk pe la.. laen kali kita pegi ssama =) ♥
pic2x kat bawa ni.. time kami kat panggung nk g tngok wayang "RIO"
best!  jom layan pic2x ni ~ ~ ~ ~ 

  ee.. takutnya ! sape kat sebelah wan 2? mcm hantu je... ♥

 Bukan hantu la ~ 2 cek daty.. hihi ~ buat muka gemuk! hehehe.. ♥

huhuhu! cek daty minum dua pepsi ! mana adil ! wan pun nk dua gak!

 ira my best friend ! ♥ kita paling mantap..! hehe..

ni wan dngn cik daya =) ♥ kami paling menang! hehe


knpa mcm blur je gambar ni ~ cik daty mmang tk pndai ambil gambr.. =(
tk ley jadi photografic (btul ke ejaan wan 2.?) huh~ hehe

ni sape plak?? mcm kenal je.. tngok kat blkang lelaki 2.. dia guna beg 'DOMO'..



ni wan dengan kawan2x wan la..hehe.. lelaki yang guna beg domo 2.. wan =)
jangn jelez.. :-
P ♥

.......
Time ni da nak balik! yahoo! penat sehari berjalan tk henti2x..wkwkw.. best gila time ni..
aku ngan daty mmang bnyk kenangan pahit dan manis..
daty ko ingt ka? time kita bergmbr kat dlm kedai 2..huahuahua..malu aku sngt2x..huhu..=(

My Domo Kun ♥ 22 APRIL 2011


hey hey hey ! wan baru je PUTUS ngan couple wan hari ni ~ huhu ~ tapi tak pe.. wan ada 2family baru..hehe.. satu kecil satu besar.. =) baru je wan ambil 2org budak ni sbgai adk angkt..haha.. =) comel kan.. nnti wan g bandar g.. wan beli mama n papa dia skali.. wan belum bagi dorang nama g.. tk tahu nk bagi dorang nma ape..huhu =( sape bleh tolong wan..?? angkat tangan dan kaki..hehe..
..........
..........

Thursday, April 21, 2011

Sayang YOU !! dan HATE sorang CIKGU ! =)


...
WOw! bestnye tulis entry baru sambil dengar lagu.. korang pernah buat mcm 2?? tk pernah kan..hihi.. =) hari ni wan happy sangat2x.. cuz.. wan da hantar kerja kursus Prinsip Perakaunan wan.. =) skrg just nk bagi siap kerja umah Chemistry and Est..pastu.. da tk de kerja umah! yahoO!! sblum 2..time subjek 'BM' tadi..cikgu kata.. karangan wan da semakin bagus dan baik dari sebelum ni.. =) ok la 2...akhirnya bebas dari homework! =)
......
wan benci ngan sorang guru 2!! boleh dia kata kelas wan (5einstein) tk pandai buat
AKAUN KAWALAN PEMIUTANG & AKAUN KAWALAN PENGHUTANG !
bukan cikgu wani yang kata !
ada sorang guru lelaki yang kata! kalau ya pun jgn la sesuka hati hang nk kata mcm 2..! biarpun hang cikgu! if mcm ni la! wan mmang tk puas hati! yela..kata2x guru ni pun doa jga kan..! cikgu wani da ajar kami bagus2x ok! pleasa la..jgn sebarkan perkara yang tk betul kepada pelajar tingktn 4 yang ambil account jga!!!!

dasar!! tngok muka cikgu 2 pun da tahu.. ~ ish3x..
.....
maafkan wan d sbbkan perkara di atas..wan betul2x tak puas hati!!!!!!!
.....
OMG! Rupa2x nya da tk lama lagi wan spm..huhu ~ wan tk sedia lagi..huhu ~ pape pun korang kat luar sana jangan lupa doakan wan berjaya ok ~ =) wluapun doa korang 2 sikit je.. da ckup bagi wan.. =)
....
best plak lagu One Nation Emcess - apa ku kisah! haha ~ korang pernah dengar lagu ni??
semua dia kata 'apa ku kisah' huhu ~ so.. ada wan kisah if wan ada org yang benci wan.. wan tk kesah pun  . . .huhuhu ~ ttiba plak kuar tajuk..haha.
...
mesti korang tertanya2x sape org yang wan sayang ni kan?? nk tahu sape yang org wan sayang ni..? org 2 sebenarnya tk perasaan.. wan da lama tngok dia.. =) wan da jatuh hati kat org 2..help wan.. dia cantik, cute, macho... nk tahu? org 2 sedang baca entry wan ni ~ dia pura2x tk tahu plak... senyum la 2..hehe.. =)
ok la ~ wan gurau2x je k.. jgn marah2x..th
anks da baca entry wan kali ni..thanks so much!!

MUAH!
"kalau sudi dtg la lagi"


Monday, April 18, 2011

"ONE WAY"


Assalamualaikum? harini korang apa khbr? sihat? sakit? bgus la if sihat..kalau sakit g hospital...jgn lupa mkn ubat..wan sihat gak..hehe.. pepagi buta ni..wan tetiba je rasa nak buat entri baru.. tapi tak tahu nk letak tajuk apa..huhu ~ kjap ek..wan nk fikirkn dulu.. !@#@$#%%^^&&*(*^%$#@!..... da dapat ! wan nak letak tajuk entri kita pada kali ini ialah 
"ONE WAY"
nak tahu nape wan letak tajuk 2? lu fikir la sendiri..hehe.. gurau2x je..jgn marah..sebabnya.. wan nak ceritakan cara untuk kita berjaya just ada satu jalan je.. iaitu.. BELAJAR... tak kira la mcm mna cara kita nk belajar.. asalkan korang faham ! hehe... bersambung................


BUNYI APA 2?
sorry tetiba kuar tajuk ~ tetiba je wan dengar bunyi burung hantu kat luar umah..huhu ~ seram ~ hilang mood nak tulis entri ni..huhu ~ wan tk tipu....... meremang bulu roma ~ (=_=) tutup mata + menaip..hehe..

KEMBALI SEMULA KE JALAN CERITA
okok ~ sorry.. tadi ada iklan..hehe.. seperti yang wan kata tadi.. if nk brjaya kena belajar.... tapi kalau setakat nk lulus je buat ape.. kita nak CEMERLANG , GEMILANG, DAN TERBILANG.. kan kan??
baru la best! so.. kena rajin2x la belajar.. kurang kan bermain.. time study 2..study betul2x..
time main.. main betul2x...haha.. ~ ok 2 je.. da hbis.... =) kepada semua pelajar yang akn menduduki Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)... Chayo2x.. jangan putus asa !time ni la kita tunjukkan yang tahun kita lebih baik dari tahun2x sebelum ni ~ amin ~


WAN BUAT PE 2?
wan nak kemas buku...and mandi..hari ni..wan nak mandi awl sikit..nak mengaji jap.. =)

Thanks Da Baca.. =)
Salam . . =)

Sila Like =)

Saturday, April 16, 2011

DESTROY WHAT DESTROYS YOU !


Assalamualaikum?? korang apa khbar?? sihat?? wan harap korang sihat...! =) wan sihat jga..hehe...
 mcm best je tajuk kita pada hari ni kan..hehe..
wan buat tajuk mcm ni..coz.. wan tk puas kat sorang budak FACEBOOK ni ~
n wan tk faham2x ngan dia ni ~ ttiba marah ~
mcm ni la budak remaja zaman sekarang..huhuuhu..
sblum..wan cite lebih lanjut..korang tngok picture kat bawa ni dulu and baca dengan teliti.. =(
.....

.............
huhu ~ geramnya wan tngok budak 2.!! nama budak 2..
(Qystynabrokenheartedgurlz Stillcintaaddysbenarnya)
tngok...suka hati dia je mmaki kawan wan (Shekyn Shekarl)! sape yang tk marah kan ~
so..wan pun cuba send msj g facebook dia..
pastu dia replay la..
baca kat bawa ni pa dia replay
...

.......
bertambah la geram wan..pa bila wan tahu..
yang picture profile dia 2 palsu... 2 bukan dia..
hahaha ~ wan tk ley diamkan diri..cuz..ttiba je dia masukkan mama wan pula.. =( shit! damn! kalau girl ni ada depan wan ! siap dia ! wan terajang dia hbis2x..huhu ~
tapi time 2..wan masih boleh sabar..wan guna la ayat2x yang ok sikit wlaupun ayat 2 power gak..hehe..tak kesat di dengar..huhuh ~
time 2.. wan btul2x tk puas hati...!! huhu ~
nasib la wan ni penyabar..kalau x..huhuh ~ no komen..

"PERKARA NI DISEBABKAN"
-kawan wan (shekyn) tk replay msj dia kat FACEBOOK..so dia pun marah la..
-dia marah ni lain sikit...smpai family kita pun di bagi join..huhu

"PESANAN KEPADA SEMUA PENGGUNA FACEBOOK"
-pesanan wan.. korang jangan la sesekali buat mcm ni.. tk baik..dosa..
-klau korang tk puas hati pun..guna la ayat2x yang bagus n tk kesat (yg mcm wan buat 2..hehe)
-ni pesanan paling penting.. jangan sesekali guna pic org lain utk melakukan perkara2x yang tak baek..DOSA BESAR.. huhu ~
-yang last sekali..ssiapa yang kawan ngan budak ni kat FACEBOOK..lebih baek korang UNFRIEND je..coz.. tk de mknenye nk brkawan ngan org mcm ni ~ kalau boleh BLOCK dia sekali.. =)

ok Sampai sini je entri wan untuk kali ini ~ =)
sebelum 2..jangan lupa LIKE.. =)
Terima kasih kerana sudih baca entri wan kali ni =
)                         

                                                                            
 ~ LIKE  (^_^)                                                                                                                                                                  

Peace, Love and Happy =)


Hey hey hey ~ waduh ~
malas banget wan mahu buat entri baru..
ttiba plak kena sampok jin indonesia..hehe
#okok
kita kembali kpada topic perbincangan kita pada harini ialah..

"PEACELOVE AND HAPPY"
korang faham ka msj yang ingin wan sampai kan?? hehe..mesti u allz tk fhm kan? mm..kita must PEACE kat semua org..tk nk gaduh2x.. kang nnti lekas TUA..huhuhu ~ lepas 2 if da ada peace kat dlm diri u alls..u alls must ada rasa sayang / love kat semua org.. tk kira la dia miskin, kaya, tua, muda...semua 2 sama je..kalau ini pun u allz da ada.. konfom la.. hari2x akan datang kamu akan lalui dengan perasaan happy.. =)

seperti yang wan kata tadi :: wan pun sebenarnya ada masalah untk tk nk gaduh ngan sape2x..sape la yang tak panas if org kat luar sana 2 cari gaduh ngan kita kn.. kadang2x pun.. kawan ngan kawan brgaduh ~ ni pun perkara biasa.. tapi if korang nk gaduh 2.. jangan la gaduh smpai da tak nak berkwan semula.. 2 da tk bagus utk kesihatan..huhu..

ok la..sampai sini je.. =) see u next time =)
don't forget to click LIKE after u finish write my entry.. =)

Friday, April 15, 2011

First Time Guna Tumblr.. =)

mm.. tetiba plak semangat nk buat entri baru.. =)
mata wan pun.. blum lagi nak tdo..masih fresh la katakan..hehe..
korang ok?? jangan plak belum habis baca da tertido..huhu ~ rugi ~
sebenarnya.. Gambar2x kat bawa ni wan ambil kat www.tumblr.com best! tk rugi korang join ~.
TUMBLR ni macam blog gak.. tapi dia lagi easy la berbanding blog..tk caye try sendiri.. hehe..
.........................................

..
smart! wan suka tengok pic kat atas ni ~ smart ! like!!!!!!!!
..
 ..
ni la camera idaman wan... =) wan nk beli ni.. kan best if
bfday tahun depan dapat camera ni..amin..=)
pic kat atas ni pun wan ambil kat 'tumblr'..
.....

aaaaa.. ni la yg slalunya org tertanya2x XoxO 2 apa..
sebenarnya mksd dia
X=kiss/cium
O=hug/peluk
wow!! best 2.. kiss, peluk, kiss.. kena buat laju2x..haha..~
korang jangan tulis xoxoxo tk thu mksdnya.. korang must tahu..
ni pun picture from TUMBLR..... =)
semua pic cantik + smart ! like !
if korang da join THUMBLR.. follow wan sekali.. =)
wan tk de kawan kat sana..huhu ~

..........
...
Thanks sudi baca entri wan ni.. =)
korang tk sudi nak like ke?? huhu tk pe la..=(

..

Thursday, April 14, 2011

Nak Join Contest u All ! + Picture Sekolah Wan =)

Assalamualaikum??
 wan nk join contest2x kat BLOGGER ni ~ so.. sape yang ada buat contest 2.. promote la smpai kat blog wan..
bleh gak wan join ~ =)
...
wan da lama nak join ~
tapi smua contest yang susah2x.. tk de yang senang ke??
...................
bukannya ape.. wan tk pro macam korang.. =(
=)  =)  =)  =)  =) =)   =)  =)  =)
=)  =)  =)  =)  =)  =)  =)  =)   =)
Cantik x sekolah wan??
cantik kan?? =)
sekolah ni la satu2xnya skolah wan yang paling cantik setakat ini ~
lepas ambil
Result SPM..
wan tk tahu la nak g mna..... =(

''Ya Allah . . Berikan la kejayaan kepada hamba mu yang lemah ini.. ampunkan la dosa-dosa yang telah hamba mu lakukan ~ sesungguhnya ~ engkau la maha pengampun dan maha penyayang........''..amin..

Da baca 2.. Like la.. or Share =)
thanks..thanks..thanks..thanks..thanks..thanks..thanks..


Tuesday, April 12, 2011

Earth Day Bookmarks ♥

??? ♥
korang thu ka pa 2 earth day??
Teacher EST (English For Science And Technology)
sruh kami 1kelas buat Bookmarks ♥
So d bawah ni contoh2x bookmarks yang wan nk buat.. ♥
Cantik & Smart x????

1.ni smart n cantik...but..mcm budak2x plak..hehe..


2.ni plak ssah . . nk buat bulatan kat tengah 2..huhu


3.ini la bookmarks yg wan buat ♥ ok x? tapi yg rama-rama 2..wan tk buat la.. nmpk mcm Girl plak =(
tk pe.. wan akn change design dia.. =)
. . . .
ok la.. wan nk sambung buat Homeworks..oo x.. penat sangat2x! =(
byebye..
. .
if da baca sampai habis.. sila klik ♥ LIKE ♥ kat bawa ni =)
kalau tk nk like..tk ye la.. rugi je baca.. =P

Saturday, April 9, 2011

Nak Gula-Gula x?? =)


Hujan ~ hujan ~ bestnye.. nk tdo.. nk tdo..hehe.. sape nk gula2x mcm pic kat atas 2..?
sape nak.. korang bleh tulis nama korang kat bawa ni..
1.___________
2.___________
3.___________
3org je yang akn dapat gula2x ni..hehe.. 2pun klau korang bleh tulis nama korang . . hehe..
hehe.. ttiba plak rasa ngidam nk mkan gula2x kapas warna PINK..huhu
kat mna ek ada jual...
.. byangkan if kita jadi gula.. huhu ~ msti kita kena makan semut.. hehe.. =)
kena makan semut.. or kena gigit semut?
mana-mana pun boleh kan..hehe..
...
..
wan sedih lagi ! huhu.. ~
telefon wan jatuh lagi..huhu ~ konfom ndak lama g rosak..huhu ~
siapa yang baik hati 2.. belikan wan phone baru ya.. =)
ok.. byebye.. =)

Friday, April 8, 2011

Tk Ley Nak Tido ! aarrggh!! =(


1...2...3..... Assalamualaikum?? huhu ~ wan tk ley tidur..huhu.. enta kenapa..may be da tukar petang tadi...hujan la plak subuh2x ni ~ sejuk giler..! n menakutkan cuz hujan lebat sangat2x..smpai tk dengar apa2x selain bunyi hujan (ada ke bunyi hujan?)..

wan sebenarnya lapar sangat2x..tapi malas nk gi dapur.. sape bleh tolong ambilkn wan nasi or roti kat dapur.. hehe.. wan penat nk jalan (dlm hati takut cuz smua lampu da off).. hehe esok ada kokum.. pegi  ka x?? pegi ke x?? pegi ke x??????????? huhu ~

mm.. ape lagi yang nk ceritakan.. tiba2x plak otak wan ni blank..huhu..
...

#ok la bha.. sampai sini jak wan nk tulis.. pasni..wan nk tidur.. esok konfom bangun lewat.. if datang rajin bngun awal g kokum.. Thanks=)

i want to cry . . . =(


huhu ~ wan nk gtau korang.. yang ckgu2x kat sklh wan tk suka kat wan..huhu..
wan betul2x di anti..huhu ~ wan tk thu napa..mungkin sbb wan tk dengar ckp + malas.. bukan semua cikgu la.. ada 2 or 3 org ckgu je..
fham2x je la bila kita da kena anti kat sekolah..huhu ~ wan rasa kesunyian..huhu ~ kdang2x rasa mcm nk nangis..huuhu ~ mcm wan ni tk de je kat skolah 2..huhu ~
wan hilang semangat nk belajar.. nasib la ada kwn2x wan yang slalu 
menjadi ikutan wan..klau tk.. konfom wan malas nk study..huhu..
bukan setakat kat skolah je.. kat FACEBOOK pun..ckgu 2 slalu cari kesalahan wan..
wan da berbicara baik2x..tapi ada juga yang tk kena..!huhu..
if wan dengar cakap mama wan.. wan da berpindah sklh tahun lalu g..huhu ~
wan tk suka ada cikgu mcm 2.. dia btul2x buat wan rasa nk bunuh diri..!!huhu 
tapi tk pe la.. wan da skolah kat skolah 2 5tahun.. da banyak kenangan wan bersama2x kwn wan kat skolah 2.. ada yang pahit dan manis..~

Wan hanya berserah kepada tuhan yang mencipta sluruh alam ~ smoga semua kesalahan wan dimaafkan oleh cikgu 2.. amin ~

Monday, April 4, 2011

Menakutkan ! ! menggigit ni..huhu

huhuhu ~ 
salam all.. ~ 
lama da wan tk buat new entry..
bukan wan malas or busy..just..
BB (Brodband) wan akak pinjam..
sabar je la..lagi pun dia pinjam utk cari kerja baru..
huhu ~
windu juga ngan blog ni..
tapi yang wan geram ni ~ wan tk ley
tukar layout blogger ni..
help me..~ =( sape tahu mcm mna nk tukar??
tlong bagi tahu wan..
wan da tukar banyak kali..
tapi dia kata size XML x ley..
so nk cari kat mne lagi.. =(
...
selama tiada brodband ni.. wan belajar + tngok TV je la.. =)
bagus juga if brodband ni tiada (kunun)..
tk lma gie SPM..huh ~
doakn wan berjaya k....... =)
...

...Lain mcm jak ni..hehe..


..Siapa ni??..hoho =)
.......

..menakutkan. =)
...

..Kami ni la geng2x budak pintar dan gemilang..hehe.. =)
..

..Adeee... trep kansang semua..matai la.. =)
....

...
ni time biology.. kat dalam makmal.. =)
best giler time ni ~
bukannya apa.. jarang bleh bergmbr kat dlm makmal ni ~
#Thanks cikgu daya cuz benarkan kami bergambar dengan tulang ni.. =)
yang wan suka if cikgu daya mengajar ialah.. wan rasa enjoy je..
tak wisau n takut.. tk mcm cikgu lain..huh ~
menakutkan.. ~ tapi tk smua mnkutkn..hehe..
....
..........
..
Fuyoo! cikgu sudi ada buat blog list pelajar2x kat skolah... =)
if korang nk tengok blog cikgu sudi.. klik sini
http://sudirman86.blogspot.com/ =)
ni plak utk
blog sekolah wan.. tengok jangan tk tengok..
http://smkbukitgaram2.blogspot.com/ =)
...


...
....
ok la.. ni je cerita wan..
..
if korang da baca sampai habis..
klik 'LIKE' yang kat bawah ni.. =) thanks ~

......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers