Sunday, July 31, 2011

Follower bertuah Wan Yang ke-1000! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com


Assalamualaikum! yahoo! follower wan da mencapai 1000 Follower! <3 thanks kepada korang. cuz. selalu membantu wan. mencari follower.. ngee.. hehe

klik sini untuk follow dia! jom terjah!! 


Selamat Menyambut Ramadan ♥


SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN KEPADA SEMUA ORG MUSLIM DAN FOLLOWER WAN YANG BERAGAMA ISLAM 

PUASA BIAR PENUH! KALAU TAK PENUH. RUGI =P
DAPAT BANYAK PAHALA 

wan tak dapat umumkn pemenang contest 2 hari ni. wan kena cari pemenang 2
 betul2x! hadiah sudah pun wan sediakan. tempat kedua dan ketiga da ada
 pemenang. tempat pertama je ni yang wan tak dapat nak pilih. hope korang
 bleh help wan. dari 59 peserta. yang mana buat entry terbaik?? dan pic yang paling smart???



Saturday, July 30, 2011

CONTEST!

ASSALAMUALAIKUM..?
ni anak buah my sis. comel x? mcm org cina kan? ok la.. wan tk mau bercakap panjang lebar.. hehe.. =) dengan segala hormatnya.. contest wan tutup <3 tutup!! faham.. wan nak round2x kat blog yang join contest 2.. nk pastikan semua syarat mereka buat. kalau kurang satu. tk ley.. =) ook la.. 

TEMPAT PERTAMA >> WAN YANG PILIH <3
TEMPAT KEDUA DAN KETIGA >> RANDOM

CONTEST AKU DAN DIA AKAN TUTUP TK LAMA LAGI =)

ASSALAMUALAIKUM??

SAPE YANG BELUM JOIN 2.. JOIN CEPAT. SAMPAI PUKUL 12 MALAM NI JE. PASTU. TAK TERIMA PENYERTAAN DA. NI SENARAI PESERTA YANG JOIN CONTEST 2.KLIK SINI.

Monday, July 25, 2011

TAK LAMA LAGI NAK PUASA! YahoO!!

Assalamualaikum semua :D hope korang sehat.. tak lama lagi nak puasa..tinggal beberapa hari lagi.. yahoo!! akhirnya hari yang wan tunggu2x ni muncul tiba. nak thu nape wan suka bulan puasa ni? cuz, bulan ni je la wan dapat tumpukan 100% to study. tak de lagi SYAITAN yang selalu buat kita tak mau study. =) betul x? yang paling penting.. makan dan minum da tak perlu dalam bulan puasa ni. ;)

tengok 2. larangan makan tau. tungguh waktu berbuka =P

ALAMAK!! Power Rangers pun da lemah! kekurangan kuasa untuk bertarung dengan monster kat luar sana.tengok 2! power  rangers pun puasa.. korang puasa???? =P

Shah Rukh Khan Mengaku tak puasa!! 2 pun ada sebab.. kalau semua kedai tutup time ni.. konfom shah rukh khan pun puasa..haha!!


p/s --> yahoo ! sekali lagi!! wan tak sabar nak puasa!! happy! <3 hope time ni..wan dapat buat lebih banyak amal ibadat..amin <3 

Sunday, July 24, 2011

MAK CIK NI MEMANG BETUL2x MANTOP!!!! hahaha!!

~ sekadar hiasan ~

Suatu hari..seorang Makcik menyewakan salah satu biliknya untuk seorang penyelidik muda yang hensem macam leonardo di caprio... penyelidik nak buat kajian di kampung trsebut..apa kajian pun aku tak tau la....

pemuda tu pun bersetuju utk menyewa la..
Malam tu...Time pemuda tu mandi..maklum la bilik air kampung..Makcik tu pun "semacam" la..dia pun pi mgintip si anak muda ni mandi....

Makcik ni kantoi sekali..oleh pemuda tu..
Kali keduanya pun kantoi..
Kali ketiganya..pemuda tu naik bengang dan bagi warning..

" Kalau makcik ngendap saya sekali lagi...saya rogol makcik!!!"
Kemudian..makcik tu keluarkan jari kelingking dan berkata...

" JANJI TAU..!!"..



p/s --> cite ni wan kredit kan to blog AZMEER =)

Saturday, July 23, 2011

Everything You Wanted To Know About Lady Gaga's VMA Meat Dress!


What was your inspiration?
Franc Fernandez: "I was contacted by her stylist, Nicola Formichetti, and they had already shot the picture with Terry Richardson in the meat bikini for Vogue Hommes Japan. They told me that they wanted to make a main dress [out of meat], so I did it."
What kind of meat was it? 
"I don't know what it's called in English, but in Argentina, it's called matambre. I went to my butcher to get it, in Los Angeles in the valley. He's the butcher that my family goes to. I'm trying to get him a signed picture of it."
How many pounds of meat did you buy? 
"I bought a lot of meat because I wanted extra. I would say more than 50 pounds of meat. Is that a lot?"
How heavy was it? 
"It was fairly heavy. She said it was the most comfortable dress of the night, though. I'm guessing it weighed around forty pounds. It's built on a corset, so the weight is distributed on her chest, so it's not like it's hanging off her neck."
Was it comfortable? 
"She said so."
Were there leftovers? 
"Not very much, no."
Did it leave a blood trail? 
"No, not at all. It's actually very clean meat, very sturdy and strong and doesn't run at all. It's the meat you use to make a roast, where you roll it in a tortilla and put it in the oven. Hence, the shoes — that's why they were wrapped in butcher twine."
Did it smell? 
"Gaga said it smelled good. It had a sweet smell. It hadn't been sitting out for more than five hours. And it's not a heavy gross meat."
Did you have to keep it refrigerated? 
"While it was being made it was refrigerated, [worked on] and then refrigerated. It took a span of two days on and off. Maybe three with sourcing and getting materials and everything."
Will this dress "go bad"?
"Well, yes. And it's a dress that will dry out. The meat dries out, rather than rotting. It becomes jerky. But, it shouldn't be worn again."


p/s --> eeeuuwww!! korang sanggup guna meat dress 2??

sedari kah kita yahudi sudah masuk ke dalam rumah kita

ancaman akidah
-macam mana mahu merasakan kemanisan iman,sekiranya ancaman2 ini di anggap biasa walhal ianya tidak biasa..
melalui cara2 ini lah yahudi,menyesatkan kaum bukan yahudi..

1) melalui hiburan..
adanya program-program seperti akademi fantasia,mari menari,mentor,sehati berdansa dan sebagainya..berapa juta sudah yahudi mengaut keuntungan tika manusia menyertai program ini...semuanya menjadi populariti..malah,ada yang sanggup membuang duit semata2 untuk mengundi insan2 yang digemari..malah fenomena ini sebenarnya bukan hanya di corong2 television...malah di saluran radio,juga..ya ALLAH perkara2 sebegini meyebab kan islam itu tercalar..kerana apa,berlaku lah pendedahan aurat yang selama ini di jaga malah menjadi perkara yang biasa..yang menyakitkan hati pergaulan bebas berlaku di dalam rancangan tersebut..sedangkan perkara itu di tegah..mana sdh islam yang dulunya gemerlapan sekarang hancur tanpa panduan..nauzubillah.....

2)melalui seks
pada hari ini,pendidikan seks ingin ditubuhkan..mengapa perkara ini berlaku..kerana yahudi ingin mengugat iman2 islam..seperti yang kita liha hari ini,banyak pusat-pusat pelacuran ditubuhkan..malah pusat -pusat ini banyak di kalangan orang melayu yang menyertainya..yang menyakitkan hati,remaja membuat satu pesta seks yang merupakan orang melayu...astagfirullah,betul kata nabi SAW,kemaksiatan berlaku sewenang-wenangnya..bukan kah perkara ini ditegah oleh ALLAH...'jangan kamu menghampiri zina'...akhir nya yahudi berjaya...

3) melalui smoke
sekarang apa yang kita lihat remaja di dedahkan dengan rokok,dadah dan sebagainya..berapa ribu remaja yang masuk di pusat2 serenti..malah berapa juta duit kita laburkan untuk memberi mereka makan semula???yang menyedihkan lagi,pusat serenti makin bertambah berbanding masjid..yahudi yang tahu hakikat ini,tersenyum lebar dengan kekalahan islam...

4)melalui sukan
permainan yang di jalankan cukup terbukti bhawa yahudi ingin merosakkan iman islam itu...sebagai contoh,ketika bermain bola antara chealsea dan malaysia ..berapa ramai remaja yang memasuki stadium semata-mata ingin melihat secara live..malah stadium di buka pada jam 7 dan habis pada jam 11..walhal,waktu ketika itu waktu solat,makna nya kita telah meninggalkan 2 waktu solat,iaitu maghrib dan isyak..malah dalam sukan kita dapat lihat pendedahan aurat seperti sukan renang,bola dan sebagainya..itulah yang remaja tengok pada hari ini..
 sukan tidak di tegah dalam islam..tapi, biarlah ia menutup aurat...ingat setiap yang memandang itu akan mendapat satu dosa dan insan yang memperlihatkan auratnya akan mendapat dua kali ganda dosa yang di peroleh..


5)melalui fesyen..
remaja pada hari ini dihidangkan dengan fesyen..kita boleh lihat berapa ramai wanita mahupun lelaki yang berfesyen seperti yang digariskan dalam islam..??sebagai contoh,satu festival fesyen islam dilaksanakan..apa yang kita lihat dalam festival tersebut wanita bertudung namun,baju terbelah sana-terbelah sini..bukan kah ia seolah-olah mencemarkan agama islam itu sendiri,,..apa yang kita lihat lagi,kita diperkenalkan dengan artis2..malah artis islam pun tidak segan silu mendedahkan aurat nya sendiri..
 adakah insan sebegitu yang patut kita contohi..??nabi SAW tidak akan mengaku seorang itu umat nya sandainya mengikuti sesuatu kaum..cuba tanya diri sendiri adakah ARTIS PUJAAN kita itu mampu memberi syafaat kepada kita di akhirat kelak???adakah mereka mampu membawa kita ke syurga ALLAH...???

oleh yang demikian..kita yang beragama islam perlu mengikut garis panduan yang ditentukan..kerana dunia ini sementara,kita tidak ada penolong selain MAHA KUASA..kita tidak tahu berapa waktu lagi yang dipinjam kan buat kita untuk mengumpul amal yang bakal di bawa untuk menghadap kepadaNYA..jangan jadikan islam hanya pada kad pengenalan..jadikan,agama islam sebagai kehidupan kita..jadi renungan tuk kita fahami,betapa lemah nya islam pada hari ini..nabi pernah bersabda "islam itu hancur kerana penganutnya sendiri"  jangan memandang siapa yang menyampaikan ilmu,pandang lah apa yang di sampaikan..ilmu tanpa amal ibarat pokok tidak berbuah..
ingat lah ,islam itu mudah..namun,jangan terlalu di mudah kan kerana mengikut hawa nafsu...tiada yang paling tinggi melainkan islam..

Friday, July 22, 2011

BORN THIS WAY Lyrics By LADY GAGA


[Intro]
It doesn't matter if you love him,
Or capital H-I-M
Just put your paws up
'cause you were born this way, baby

[Verse 1]
My mama told me when I was young
We are all born superstars

She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"there's nothin wrong with lovin who you are"
She said, "'cause he made you perfect, babe"

"so hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"


[Chorus]
I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way

[Post-chorus]
Ooo there ain't no other way
Baby I was born this way
Baby I was born this way
Ooo there ain't no other way
Baby I was born-
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't be a drag - just be a queen
Don't be a drag - just be a queen
Don't be a drag - just be a queen
Don't be!


[Verse 2]
Give yourself prudence
And love your friends
Subway kid, rejoice your truth

In the religion of the insecure
I must be myself, respect my youth

A different lover is not a sin
Believe capital h-i-m (hey hey hey)
I love my life I love this record and
Mi amore vole fe yah (love needs faith)

[Chorus]
I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way

Ooo there ain't no other way
Baby I was born this way
Baby I was born this way
Ooo there ain't no other way
Baby I was born-
I'm on the right track baby
I was born this way


[Bridge]
Don't be a drag, just be a queen
Whether you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied, or teased
Rejoice and love yourself today
'cause baby you were born this way

No matter gay, straight, or bi,
Lesbian, transgendered life
I'm on the right track baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
Chola or orient made
I'm on the right track baby
I was born to be brave

[Chorus]
I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way

[Outro]
I was born this way hey!
I was born this way hey!
I'm on the right track baby
I was born this way hey!

I was born this way hey!
I was born this way hey!
I'm on the right track baby
I was born this way hey!

Thursday, July 21, 2011

Peluklah tubuhku bila engkau rapuh..

ekhsan mak cik YouTube

Assalamualaikum semua? pe khbr? sihat? if sihat bagus la. kalau tak sihat. g hospital cepat2x =)
actually wan tak nak on9 da. fokus study 24jam!! yaHoO!! tapi wan terpanggil untuk on9 sekejap. sekejap je ok!! tak lama macam sebelum ni.. huhu. sedih!! tk dapat nak blogwalking..

tajuk ni bukan ada pape maksud pun.tapi maybe story wan ni ada hubungan chemistry. hihi dengan tajuk ni.
wan sebenarnya sedih.huhu! wan tak dapat on9. pastu. ada kawan wan sorang ni duk mengata wan kt belakang. sape yang tak sedih if ada kawan macam 2 kan??? korang ada kawan mcm 2.hope tak de..

ada la yang sorang ni. wan ada buat silap sikit je. smpai hati dia tak bagi wan xxxxxxxxxxxxxx FB dia.. tk pe. tak pe. wan sabar je. walaupun wan d buat macam ni. wan tak marah. wan sedih je. wan ingat. bleh kawan dengan dia ni. rupanya tak. 

betul juga kata abg 2. bukan semua kita bleh caye kat orang2x dalam FACEBOOK ni. ada yang betul2x nak kawan. ada yang nak kawan utk mendapatkan sesuatu. korang mana satu?? huhu..

wan pun tak thu. pa benda yang merepek ni.. hehe.. pape pun. wan sangat2x busy study. k akak2x abg2x n adk2x.. wan nak g study ni. huhu. assalamualaikum....... <3

Spontaneous Thursday #4



PELUKLAH TUBUHKU BILA ENGKAU RAPUH.

Saturday, July 16, 2011

KOLEKSI GAMBAR [18sx] Kat Kolej Matrikulasi Labuan

Assalamualaikum . . wa! blog wan da penuh dengan sampah sarap. mentang2x wan tak update. korang sanggup buang sampah kat blog wan. (joke je. hehe). jom layan pic2x 18sx. konon je la.!! haha.. time wan g Lawatan Kat KML
(Kolej Matrikulasi Labuan) =)
..
Time ni kat atas feri. otw, pegi labuan =) wa! kawan2x wan nak buang wan g laut.! sampai hati =,= hehe

pic ni. pic favourite wan! macam student KML yang btul la plak. ngee.

ttaaaadddaaaaa!! ni pic wan. tpi nape wan nampak rendah je kat dlm pic 2?? (mmang rendah pun. :P)

ni kat Labuan jga <3 time ni kat muziem chimney!! best!!

sama jga <3

menara kat belakang 2la yang bernama chimney. menara peninggalan JEPUN. =) kalau wan tak silap. huhu.

selepas pegi muzium. kami pergi ke TAMAN BURUNG LABUAN. yeah!!

wan bergambar dengan kancil. bukan kereta kancil ok! kancil yang sudah d awet muda. haha !

Wan bersama cik daty bergambar dengan MAK CIK BURUNG UNTA. haha!

ok ok!! kami sempat pegi pantai . tapi bukan hari yang sama time kami pegi Muzium n taman burung. ni keesokannya =)

Bergambar Single2x.. legaaa!! tk de sape yang mengganggu.. :P

Wan bersama Student KML or Abg angkat wan =)

1..2...3...! ok time ni penat da 3jam kat pantai. huhhu.. tpi mmang best la!!

Sempat lagi pozing maut! walaupun.semua da bau kuda.! hahahaaa..

<3 like pic ni. created to --> cikgu sudirman =)

time ni. da nak balik pegi sandakan. singgah jap kat tempat yang banyak ikan! enta ape nama tempat ni. kuikui! wan lupa..

Sekali lagi! yaHoo!!

3 Kali lagi.! hahaa!! ok la 2.

ok 2 je. Thanks korang sudi baca entry wan ni <3 syg korang! serius ni! tk tipu =)

Tuesday, July 12, 2011

Wordless Wednesday #4

Terpilih! Latihan Khidmat Negara (^_^)

credit to - Rizwan Ewan

Assalamualaikum semua? dan selamat pagi. =) wan happy sesangat + nerves tahap kucing hutan! haha!.. huhu.. wan terpilih PLKN.. yeah2x!! happy..!!

korang nak tahu. dari semalam lagi wan nak check PLKN ni. tapi tak dapat. maklum la. trafic kat web PLKN ni tinggi sangat. sampai nak masuk pun susah. so, wan pun ambil keputusan nak check pepagi buta ni. masukkan nombor IC je. terus keluar mcm 2.  Tahniah. anda terpilih~ YahoO!! macam berjaya masuk AF la plak (~_~)

takut plak ! (tetiba) maklum la. wan ni kecil je orangnya. bukan mcm orang KL 2. semua besar2xorangnya (please jangan kuning..hehe) ! mmang BETUL2x KKKAAAAUUU la! 

ok la~ kalau korang pun nak check klik kat SINI. buat yang lahir pada tahun 1994 je tau =)

Sunday, July 10, 2011

Wan Jumpa Abg Ben Ashaari !

Assalamualaikum dan selamat malam semua? wan ada berita gempak! tadi wan otw balik dari Kota Kinabalu ke Sandakan (kota kinabatangan). dalam perjalanan pulang 2. wan terjumpa abg ben ashaari klon abg ben ashaari . tengok pic kat bawa ni. =) hampir sama kan? kalau la. dia ni. betul2x abg ben ashaari. wan nk ambil gambar bersama. bleh jadi popular. hehe.. 

kredit to - Rizwan Ewan

ok korang da tengok pic kat atas ni. sama tidak? huhu..bagi wan. 50% hampir sama. lagi2x. time 2 dia pakai baju merah like abg ben ashaari. kan? kan? =)


ok.2je entry kali ni. penat. next time wan update yang panjang. hehe. tungguh tau =) cuz, entri selepas ni. sambungan bagi entry ni juga =)

Tuesday, July 5, 2011

Assalamualaikum semua?? harap maklum ya. ini entri last dari Tuan Belog.

Tuan Tanah sedang bercuti ke London
KML (kolej Matrikulasi Labuan)
..
so.. buat korang yang singgah ke blog wan ni. jangan lupa FOLLOW.
dan tinggalkan jejak ye! =)
..
05 July 2011 - 10 July 2011

KOLEJ MATRIKULASI LABUAN.

ehsan pakcik google.

Hye hye hye.. dan Assalamualaikum buat korang yang beragama ISLAM <3
mesti korang tertanya-tanya. nape tajuk wan KML.. kan?
..
sebenarnya.. malam ni pukul 9:00PM. wan akan gerak pegi sekolah. huhu.. pastu wan akan join rombongan lawatan ke kolej matrikulasi labuan. yahOo!! 

mesti nanti wan akan rindu kat blog wan. dan yang akan paling wan rindukan. pembaca setia blog wan. abang2x blogger, akak2x blogger, adk2x blogger dan sewaktu dengannya. korang jaga diri baik2x ye. Love u all!! =(
..
Doakan wan selamat sampai ke destinasi dan selamat pulang ke rumah. amin.. =) 
..
rasanya ni post terakhir wan dalam minggu ni. maklum la kat sana. tak dapat online. kalau dapat pun. tak sempat nak update blog. hehe. bzy la katakan..haha!!
..
ok la! wot wot!! malam ni da nak bertolak. tapi wan belum kemas barang (~_~)
bye bye.. dan salam ! PEACE <3

Sunday, July 3, 2011

Muhasabah Diri Kejap.... :D , CURI MASA SAT 3MINIT..



Muhasabah Diri Kejap.... :D , CURI MASA SAT 3MINIT... KALO TERLEBEY, IM SORRY :)

Manusia - Eh, dah subuh dah?
Malaikat - bangunlah wahai anak Adam, tunaikan solat subuh mu ....
Syaitan - Alahhhhhh, kejaplah, ngantuk ini...awal lagi nie?.zzzzzzzz

Manusia - Nak makan, laparlah ??
Malaikat - Wahai Anak Adam, mulakanlah dengan Bismillah....
Syaitan - Ahh, tak payahla... dah lapar ini !! mmm..sedapnyaaaa? ..

Manusia - Hari ni nak pakai apa ye?
Malaikat - Wahai anak Adam, pakailah pakaian yang menutup aurat..
Syaitan - Ehh, panaslah, takde style langsung, nampak kampung!!!

Manusia - Alamak, dah lewat!
Malaikat - Bersegeralah wahai manusia , nanti terlewat ke pejabat.....
Syaitan - Ahhh?awal lagi?mmm..aaahh? suruh si X, punchkanlah?

Manusia - Azan sudah kedengaran.. ..
Malaikat - Wahai anak Adam, bersegeralah menunaikan kewajipan
Syaitan - Baru pukul berapa.. rilex lah..awal lagi nieii?.

Manusia - Eh, eh.... tak boleh tengok ini, berdosa...
Malaikat - Wahai anak Adam, alihkanlah pandanganmu, sesungguhnya Allah Maha Melihat dan mengetahui !
Syaitan - Perggghh... best tu... . rugi ooo kalau tak tengok nie..

Manusia - Saudaraku sedang melakukan dosa
Malaikat - Wahai anak Adam, cegahla ia..
Syaitan - Apa kau sibuk? Jangan jaga tepi kain orang, lantaklahh? ..

Manusia - Elok kalau aku sampaikan nasihat ini kepada orang lain
Malaikat - Wahai anak Adam, nasihat-menasihatil ah sesama kamu..
Syaitan - Sendiri pikirlah, semua dah besar, buat apa susah2... pandai2lah?

Manusia - aku telah berdosa..
Malaikat - Wahai anak Adam, bertaubatlah kamu,sesungguhnya Allah Maha Pengampun. .
Syaitan - Tangguhlah dulu, lain kali boleh bertaubat... lagipun muda hanya sekali....rugila. .... (kalau sempatla)

Manusia - Kalau pergi, mesti seronok!
Malaikat - Wahai anak Adam, kakimu ingin melangkah ke jalan yang dimurkai Allah, berpalinglah dari jalan itu ....
Syaitan - Jangan bimbang, tiada sesiapa yang tahu...Jomlahhh?

Manusia - Uuhhh?letihnya arini..tak solat lagi nieee?.
Malaikat - Wahai anak Adam, taatilah Allah dan RasulNYA, kebahagiaan di dunia dan akhirat untukmu. Solat itu wajib bagimu...
Syaitan - Hey anak Adam, ikutilah aku,kebahagiaan di dunia (sahaja) dan kebahagiaan diakhirat (jangan mimpilah!) untukmu....

Sekarang anda mempunyai 3 pilihan :
1... Anda - Patutke aku biarkan teks ini tetap di sini..
2. Malaikat - Ingatkan pada kawan yang anda kenal (sebarkan ini) klik butang share kat atas 2..
3. Syaitan - Tak payahlah sebuk2 biar je disini..kalo boleh delete je

Peringatan buat penganjur CONTEST , GA (GiveAway) & SEGMEN.!!

sekadar gambar hiasan

Assalamualaikum semua.? hari yang wan tunggu2x da semakin dekat. nerves sesangat. maklum la tak biasa nk jalan jauh2x macam ni. wan hope perjalanan korang ke KML ni. tiada halangan. 

dilindungi oleh ALLAH S.W.T.. amin.. ok. back to the topic. wan nak story la ngan korang. hari 2 wan ada join contest. and jadi pemenang plak. sesangat tak sangkah.

tapi wan agak kecewa jga la. smpai hari ni. tk de pun hadiah contest 2 smpai kat tangan wan. so, sape yang harus d persalahkan dlm hal mcm ni??? jawab.. jangan tak jawab.. wan join contest 2 pun. sebab. wan nak hadiah. kalau korang nak join contest or sewaktu dengannya. sebab ape?? 

di sini. wan merakam kan. rasa kekecewaan terhadap pihak yang berkenaan. wan rasa. dia just nak dapatkan publisiti (betul ke ejaan 2?).

kalau tak mampu. jangan la menjanjikan hadiah yang bukan2x.kan lebih baik. kalau dia 2. ckp terus terang. yang dia tak mampu beli hadiah 2. just dpt review je. mampus......huhu

mungkin. satu hari nanti. wan akan nyatakan siapa penganjur tersebut.! bersiap sedia la.. pasti anda juga yang akan malu (jahatnya wan ni ^^)
..


p/s --> wan bukan budak2x yang tk de otak ok! ingatan wan masih 100% baik. wan takan lupakan.haha.... kalau tak mampu cakap la tak mampu! janji tetap janji =) mula dari hari ni. wan boikot blog ko!

Saturday, July 2, 2011

GHOST!!! =(

 Assalamualaikum semua.. kali ni entri wan berdasarkan gambar. =) harap korang dapat tangkap. cite yang ingin wan sampaikan..hehe


p/s--> kalau korang tahu jalan cite berdasarkan gambar2x kat atas ni.. =) korang memang pintar! kalau tak thu tk pe.. lain kali cuba lagi.hehe

Follower bertuah Wan Yang ke-900! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

Assalamualaikum semua. dan selamat pagi <3 <3
akhirnya. belog wan da mencapai 900 follower yang memang the best 4EVER! wan sayang korang semua. cuz, sudi follow belog yang tak secantik blog korang 2.. jom kita terjah dan follow blogger yang bertuah.menjadi follower wan yang ke-900
....
blogger 2 ialah 

Tuan Tanah Kepada
                                                    
akak zetty dapat award.. ni awardnya. wan harap. akak sudi ambil banner award kat bawa ni <3 tampal la kat mna2x bahagian blog akak.                                                                            
                                                          
                                                         
p/s--> bila la agaknya baru sampai 1000 follower.. huhu.. tk bersyukur la wan ni..hehe #retis je.k la..bye bye..... <3

CERITA WAN time KAT SEKOLAH tadi.

sumber tumblr.com

Assalamualaikum semua?? jawab jangan tak jawab. hehe. jom layan story wan kat sekolah tadi <3

wan just nak gtau. yang sekarang wan penat sesangat. macam nak pitamss. huhu. maklum la. tadi kan. wan paling semangat. mengalahkan semua orang. (konon je) haha! betis wan sakit. huhu! macam tak ley gerak kuat2x. ni mesti sebab wan lari tadi. da la time 2 wan lari. wan belum SARAPAN PAGI. nasib la wan tak pengsan. macam mana tidaknya. wan baru nak sarapan keta sewa da datang. ish3! kacau trep betul la keta sewa ni. 

pastu. sampai sekolah. ingat nak beli nasi kuning kat kedai dekat dengan sekolah wan. tapi tak jadi gak! cikgu suruh kita orang. berbaris kat padang. lepas 2. buat senaman pepagi. cuz pukul 7 da nak mula
LARIAN SATU MURID. SATU SUKAN. SATU MALAYSIA.
..
3round sekolah je. after that, wan pun da sampai round yang ketiga. nak mampus! nak pengsan! kalau wan tengok bawa je. semua jadi hitam. nak pitammsss lettew.. tapi wan cuba tk tengok bawa.. =) kaki 2 memang sakit. maklum la. da lama tak lari2x macam ni. haha.

da habis 2. kami pun pergi ke perjumpaan rombongan pegi LABUAN kat bilik kaunseling. blah blah blah~ da habis. kami pun pegi ke kelas. menghias kelas la katakan.. =)
..
..
..
ok la 2 je. =) hehe.. 

p/s --> penatnye hari ni ~ ~ ~ (~_~)

Friday, July 1, 2011

LARIAN SATU MURID, SATU SUKAN. SATU MALAYSIA. Go! Go! Go!

sumbangan pak cik Google.com

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. sebelum wan bergerak ke sekolah. wan nak buat entri =) ok! ingat. kalau nak baca entri ni kena solat subuh dulu. hehe.kang tak sempat solat.melepas pahala =)

tujuan wan ke sekolah. adalah untuk mengikuti "LARIAN SATU MURID, SATU SUKAN". tapi kan. after larian ni, wan ada tugas lain plak. huhu! petang kelas tambahan KIMIA. esok plak terpaksa pegi sekolah sebelum pukul 9:00AM. cuz, ada kelas tambahan SEJARAH plak. aiyoooo!! banyak banget kelas tambahan! bleh pittaammss la kalau macam ni. huhu.

pape pun. hari ni wan nak lari pecut! tak nak henti2x. sampai pengsan pun tak pa.haha! =) kalau korang nak tahu. LARIAN SATU MURID, SATU SUKAN ni. berjalan kat semua sekolah rendah dan sekolah menengah seluruh MALAYSIA. so, tk de yang tk join.


p/s--> semua satu. satu murid, satu sukan, klinik satu malaysia, proton 1malaysia.hehe.. yang penting! kita mesti sokong slogan 1 MALAYSIA 
(RAKYAT DI DAHULUKAN, PENCAPAIAN DI UTAMAKAN)
BYEBYE.

nak out da ni. bersiap pegi sekolah. =) salam.

PROMISE..?

sumbangan dari makcik tumblr

Assalamualaikum dan selamat pagi semua? oops! selamat malam. sory. wan baru terbangun dari tidur yang agak lena. <3 wan nak story sikit je malam ni. insya'Allah sikit ok.. hehe. wan nak story about PROMISE. 

korang pernah x? promise dengan someone.? contohnya, promise takan lukakan hati dia? or promise nak belikan dia kereta ferari? haha! 2 sbgai example je ok =) kalau pernah. korang mesti laksanakan. kalau tak. faham-faham je la. janji ni tak ley buat main-main tau. DOSA.

kalau korang takut berdosa. janji la yang senang sikit untuk dilaksanakan. contohnya, janji belikan dia kereta ferari mainan. =) baru la senang sikit untuk dilaksanakan. haha! betul kan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers