Wednesday, January 25, 2012

Blogger yang rajin klik butang Unfollow !


Assalamualaikum semua warga blogger yg beragama islam..dan slmt petang kepada smua warga blogger yg bukan beragama islam.. :)

sudah lama rasanya wan tak update blog wan ni.. rase2 nya ada tak org rindu wan?? siapa rasa rindu kt wan sila komen entry ni. hehe..

wan nk cite sikit about unfollow ni.. hoho.. bukan selalu cite mcm ni kat blog.. klau kat twitter and facebook 2 biasa la..rmai je yg unfollow and unfriend.. sabo je la ea.. biasa la manusia.. hoho..

wan agak terkilan dengan org yg unfollow blog wan.. ceh..kecewa gitu.. ni mesti tabiat budak2 blogger yg masih baru dan mentah!!! bukan nk merosakkan imej blogger baru.. tapi ni memang sngt2 ketara.. smua tahu dohh! blogger lama or otai blogger tak buat mcm ni.. 

nk tahu sebab ape mereka tk unfollow?? sebab mereka ikhlas memfollow..! dan bukan nk kejar femes! wahai warga2 blogger yang masih baru.. jangan la nk kejar femes sngt dngn jumlah follower 2.. tk bawak korang kemana pun.. huhu..

pesanan dari wan buat blogger baru
kalau nk femes senang je..bayangkan diri korang femes..dan ramai fans... tadaaaa!! korang da femes pun..huhu..

Wednesday, January 18, 2012

Hair tattoo ♥


hye hye hye? wan kembali sekali lagi dengan rambut baru. hehe. mcm mne smart tak rambut wan? :) buat mcm ni tak haram ok.. lain la klau buat tattoo kt kulit.. 2 konfom haram..

baik buat kat rambut je.. senang je nak hilang tatto ni.. tungguh je beberapa hari..hilang la 2.. bukan lama corak ni bleh bertahan.. wan rasa seminggu je bertahan..pastu hilang da tattoo 2.. huhu.. 

lagi beberapa  hari je lagi wan dan dia couple selama 2 bulan.. :) auww!  auww...! kita tak pernah gado..hehe.. wan dan dia saling percaya, setia dan jujur..sebab 2 bleh kekal lama..semakin hari..semakin bertambah rasa syg wan dan dia..auwww~ auwww~~ 

H ♥ R

Tuesday, January 17, 2012

I Like The Way His Voice Sounds.. It's Like A Secret Password To My Heart ♥



Assalamualaikum semua..? :)

 korang apa khabar? sihat? da lama wan tak update blog.. harap maklum je la.. wan tk de masa..sebelum ni  wan kerja..but sekarang da berhenti.. huhuhu..

ok back to the topic.. ^.^ mcm budak2 plak wan ni kan.. wan sebenarnya suke sngt dengar suara dia.. suke sngt!! time bercall merupakan saat terindah buat wan dan dia.. hehe.. 

wan dan dia tk lama sangat bercall.. setakat sejam or 40minit je.. bahaya lah kalau bercall sampai berjam2.. t merosakkan otak.. tk baik untuk kesihatan.. korang jgn bercall lama2.. ;) 

yang pasti wan suke sngt dengar suara dia!! auww! auww! comel je..mcm teddy bear.. >.< lagi best klau dia panggil manje2.. hehe..

sape rasa nk muntah d persilakn..hehe.. :P

I Like The Way His Voice Sounds.. It's Like A Secret Password To My Heart ♥

I Like The Way His Voice Sounds.. It's Like A Secret Password To My Heart ♥

I Like The Way His Voice Sounds.. It's Like A Secret Password To My Heart ♥

I Like The Way His Voice Sounds.. It's Like A Secret Password To My Heart ♥

I Like The Way His Voice Sounds.. It's Like A Secret Password To My Heart ♥

I Like The Way His Voice Sounds.. It's Like A Secret Password To My Heart ♥

Wednesday, January 11, 2012

We need fantasy to survive "because reality is too difficult"

sory picture ni agak sexy >.< btw, wan suke tngk kasut gaga time ni!! auww..auwww..

Assalamualaikum semua?? korang ape khbar?? huhu. bosannya!! wan bosan!! tak tahu nak  buat ape.. wan rindu dia!! huhu.. kawan2 aku semua da hilang enta kemana.. ada facebook dan twitter still bosan!!!!! apa yang harus wan buat ni?? patut ke wan label tahun 2012 merupakan tahun terbosan bagi wan??

oooh!! tidak!! wan tak nak macam 2...help me guys!! mcm mane nak hilangkan rasa bosan ni?? >.< nanti aku malas kang..aku pegi tidur+makan je.. wan tak nak macam 2!! huhu.. time2 mcam ni la aku start rindu nak g sekolah..

rindu nak sekolah!!!!!!!!!!! ok stop! =.=" aku nak offline fb/twitter and blogger..aku nak layan movie kat TV..lalalalalaaa..~ bye smua.. Love u baby H! hehe

Tuesday, January 10, 2012

Manusia Yang Bergelar Panda Dan Burung Hantu ♥

~ sekadar hiasan ~


Assalamualaikum semua? :D

 korang apa khabar? sihat? hope sihat la ea..tajuk entry wan kali ni tersangat2 la comel! comel mcm wan *perasan sorang2x ^^  hehe*. actually, wan nak cite gelaran panda dan burung hantu..siapa org yang sngt2 beruntung mendapat gelaran tersebut..jeng jeng jeng.. ;)

korang nak tahu sape?? hehe..org yang selalu tidur lewat dan berjga d waktu malam..seperti wan..wan tk aktif sngt d waktu pagi utk berblogging..d waktu malam wan tersangat2 la aktif berblogging..hehe

apa plak kaitan haiwan panda 2 kn? >.< ah! korang nk tahu apa kaitan haiwan 2 dengan orang yang suka berjga malam?? senang je la..cuba korang tengok mata panda.. warna ape kat sekeliling mata dia?


alololo..comeynya! :D mcm ni la mata korang nanti bila selalu sngt berjga malam dan tdo lewat..huhu.. wan tk nk!!! wan tk nak! senang je cara nk mengubati masalah sekeliling kelopak mata berwarna hitam.. korang ambil mane2 krim pencerah wajah..dan sapu kat sekeliling kelopak mata korang..haha!! senang kan.. :P week! *wan gurau je*

ok..mesti korang nak tahu apa kaitan burung hantu ni plak dengan org yang selalu tdo lewat dan berjga malam..
tengok gambar burung hantu kat bawa ni


aaggrrrhhhhh!! omg! >.< garang sangat mata burung hantu ni....tk nak tengok..tengok yang kat bawa ni comey sikit


alololo..tomey2..tapi mata die still garang..aagrrhh! love it!

ok tak ea crita panjang da..nnti wan tetiba blank kang tak siap entry ni..haha! mcm ni la mata orang yang suka sngt berjga malam dan tdo lewat..org semua da tdo lena..die plak semakin terang penglihatannya..haha.. 

duk depan laptop plak 2.. hoho..korang tengok ape kt laptop 2?? jeng jeng jeng..smpai bukak mata besar2..msti tngk somethng kan... hahaha!! :P

ok la guys..sampai sini je entry wan kali ni.. :D bye bye!! thanks sudi baca smpai hbis..muahxxx! ;)



Sila komen + like + follow blog wan.. :) nnti wan buat benda yg sama kt blog korang.. ;) #peace


Monday, January 9, 2012

Video Kami ♥

~print screen~

Assalamualaikum semua? :D hari ni wan nak cerita tentang video wan dan dia.. :)hehe..picture kat atas 2 wan snap dari video wan dan dia.. :)

video ni d buat khas buat wan dan dia.. bukan video ape..just slide show + ada lagu.. :) kalau rindu bleh la tengok video ni.. bukannye ape..wan dan dia duk jauh.. jauh sngt2x.. huhu

video ni tak panjang sangat just 02:17 minit.. :)
auwww! auwww! wan suke sngt video ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

korang jangan jelez.. :P hehe..ok la sampai sini je entry wan utk kali ini..hehe.. :) 

Thanks follow wan dan sudi baca entry ni sampai habis..walaupun tak best..hehe :) wan follow korang balik ^.^

Sunday, January 8, 2012

Bunga tulip merah khas buatmu syg ♥

*wink* *wink*!


hye semua? tengah buat pe 2? busy yea? hoho. meh ar baca entry wan kali ni. hehe. sekejap je..tak panjang pown cite wan..lalalala ~

kat entry wan sebelum ni..wan kata wan da deactive account fb wan kn? huhu.. skrg wan da active kn semula  account 2..ni sebab couple wan pandai pujuk wan. hehe..tak sampai berapa jam wan deactive account 2..wan da active kn smula..

pape pun..sebenarnya wan jugak yg salah. sebab kuat sangat jeles..jeles berpada2 plak 2..huhu.. dan thanks pada kawan2 blogger wan yang ada komen entry sebelum ni.. baru wan sedar..yang tak baik jeles berpada2 ni..nanti membawa pada..hihi.. >.<

sayang..bunga tulip kat atas 2 khas untuk syg..! :) syg kn nk bunga tulip..hehe..ambil la bunga tulip 2 ea..muah! muah! I LOVE U 4EVER!!


H ♥ R

Saturday, January 7, 2012

Deactivate my facebook account ! ♥


Good bye facebook!! huhuuhuuu.. wan memang kuat jeles! huhu.. wan tak boleh bercouple kalau ada facebook.. wan terpaksa korbankan facebook wan untuk relationship wan.. =) wan tak kesah sangat facebook 2..tk penting pun..

nanti kalau da ok..wan on la balik facebook 2.. =) huhu..


H ♥ R

Aku Sedih ! ♥

Tengok dari tajuk dan gambar kat atas ni pun korang da tahu aku sedih..kan? >.< huhuhu! aku sedih la..aku memang suka sedih and nanges! aku kaki nanges...hoho..

layan movie pun wan nanges..walaupun movie 2 tk la sedih sangat.. huhu.. maybe air mata wan banyak sangat.. >.< sape nak air mata wan?? wan malas nak simpan air mata ni.. kan best if dapat nanges darah.. T.T huhu..

aku sedih la! sebab dia tak rindu kat aku pun... huhu.. tak tahu nak cakap apeeee... BABY! I MISS YOU!! 

semakin lama, aku rase hubungan aku dan dia semakin jauh...! >.< huhuu.. nape ni? nape ni? aku sendiri pun tak tahu.. ok! ok! think +ve ! :)

R

Jiwa Kacau + Sakit Kepala ! ♥

huuuuaaaahhhhhhhhhhh!! macam nak nanges je.. huhu.. T.T
benci la macam ni. huhu.. sakit kepala aku weeh! *jangan salah faham k..mksd wan kepala wan yang kat atas  bukan yang kat bawa* =.=" LOL

Ni semua sebab aku suka sangat fikir yang bukan2..huhuaaauhuhuuh!! mommy!! huhu.. kenapa mcm ni? kenapa? kenapa? jiwa aku kacau la!! jiwa kacau !! huhu..

Da solat..da berdoa banyak2..aku still jiwa kacau + sakit kepala..huhu.. =/ seyes aku tak suke macam ni! huhu.. macam mana nak hilangkan sakit kepala + jiwa kacau ni!! T.T sape tahu caranya bgitau kat aku! aku perlukan sangat penenang..huhu.. nak minum ubat ! =.=

aku tak nak da online facebook!!!!!!!!!!

uhuhuhu.. jangan la buat aku macam ni..huhu.. T.T 

Oh ! LELAKI LEMBUT ~

Kenal tak siapa budak dalam gambar ni?? haha!!
ni JUSTIN BIEBER . =.=" hoho..wan pun tak tahu sape kat dalam pic d atas ni.hehe..tpi macam justin bieber kn..? ^.^

Hye guys ! =) hot je tajuk entry wan kali ni kan. hoho. ramai leteww yang terase.. hehe.. =P wan bukan nak buat korang terase ok ! wan cuma nak share story tentang lelaki lembut ni. =)

wan mengaku yang wan memang LEMBUT.. =.=" tapi wan tak de niat pun nak jadi perempuan. wan bersyukur dengan kurnian yang ALLAH S.W.T telah berikan kepada wan untuk menjadi seorang LELAKI.. 

Mesti ramai tertanya2 kenapa ada lelaki lembut kan?? actully, wan pun tertanya2 jugak nape wan LEMBUT..   huhu.. =.="

........................................................................................

Wan pun memberanikan diri untuk bertanya CIKGU BIOLOGY kenapa boleh ada lelaki LEMBUT.. Cikgu wan pun gtau la jawapannya... dia kata.. Lelaki Lembut ni terjadi apabila kromosom IBU dan BAPA kite ada yang terlebih atau terkurang..sape yang tak ambil SUBJEK BIOLOGY 2 buat2 faham je la ea.. =) hehe..

Itulah sebabnya ada LELAKI YANG LEMBUT... di sini wan nak beri nasihat buat semua orang yang bergelar MANUSIA.. jangan la sekali2 mengejek / menghina or mencaci LELAKI LEMBUT ni..huhu.. bukannye ape, walaupun LELAKI 2 LEMBUT dia tetap manusia dan makhluk ALLAH S.W.T.. dia pun ada  perasaan macam korang...

korang sebaiknya membimbing LELAKI macam 2.. bukan dia yang nak jadi macam 2.. T.T wan sendiri pernah d ejek LELAKI LEMBUT time kat sekolah dulu.. wan sabar je.. wan da tk ley nak kate ape lagi.. T.T huhu... of course la kite sedih dan sakit hati bila ada someone ejek kite macam 2.. kalau d ikutkan hati nak je wan SEPAK orang 2.. nasib la wan tak ikut hati wan ni.. wan cuma berdoa "agar orang yang ejek wan 2 akan d ampunkan dosannya"


ok la guys..sampai sini je entry wan kali ni.. ^.^ terima kasih kerana sudi bace..hehe..



♥ R

Friday, January 6, 2012

Gambar Fake Di Facebook


Update Blog lagi ! Muahahaha!! O.O" jadi burung hantu daaa..huhu. layan je la entry wan ni ea.. hehe..

Wan nak cite ngan korang semua. kat facebook ramai je yang pakai fake picture kan. ingatkan picture dia..rupanya fake picture.. kalau ea pun nak guna fake picture..jangan la guna picture kawan2 facebook. kan da kantoi ! siot je! 

da la tak mintak kebenaran. memandai je ambil picture 2.ish3x.. nasib la setakat ni wan tak kena lagi. hoho! maklum la wan bukan HOTSTUFF mcm orang 2.. selalunya yang HOTSTUFF je kena masalah ni. hoho.. sabar je la ea. kuatkan iman. =) hehe.

PESANAN DARI WAN
KALAU KORANG TAK NAK GUNA PICTURE KORANG KAT FACEBOOK.. GUNA JE PICTURE ARTIS2 YANG TERKENAL, MCM TAYLOR SWIFT, BRITNEY SPEARS, JUSTIN BIEBER DAN BANYAK LAGI.. =) JANGAN GUNA PICTURE KAWAN2 KAT FACEBOOK K! 

Blogwalking + Follow ♥


fuhhhh! =.=" penatnye baru je habis blogwalking + follow memfollow kawan2 blogger.. :) sekarang da moden la.. ramai je blog adk2 yang cantik2.. blog wan biasa je. wan tk suke sangat letak gadget kat blog wan ni. cukup la apa yang ade. takut kowt2 lambat loading plak. hoho

tadi time wan blogwalking ramai blog yang da macam tumblr. >.< actually wan nak sarankan kat korang yang mempunyai butang follow macam kat tumblr.com 2 baik tk ea guna macam 2. guna yang macam wan guna ni. senang je. bukannye ape if korang buat macam 2 tk konfom lagi da terfollow betul2.. huhu.. korang juga yang akan rugi. 

tak ea guna yang mcm tumblr 2 k. memang comey. tapi tak de faedah yang korang dapat. >.< same je... huhu. dan sape2 yang banyak gadget kat blog 2. baik korang kurangkan ea. bukannye ape,line tenet wan ni laju sangat...siput yang kt depan umah pun line wan tk dapat kejar..huhu.. 

btw, Good Luck 2 Blogger2 baru.. ;) rajin2 la follow memfollow dan blogwalking ea. insya'Allah follower korang pun akan banyak mcm wan. hehe.

SAMPAI SINI JE ENTRY WAN UNTUK KALI NI. =) THANKS SUDI BACA!



R

Thursday, January 5, 2012

Tuan Blog Berumur 18 Tahun ♥


~ Saya Kaki Like ~


Hye semua? picture ni merupakan picture pertama wan pada tahun 2012.. macam mane? ape pendapat korang? handsome tak? macho tak? sexy tak bibir wan? cute tak? 

wan rasa macam artis da.. =.=" actually wan bergambar kat dalam kedai mall besar tepi laut..ramai gyler orang kat kedai 2.. wan buat2 tak tahu je. lalalla ~

time wan masuk je kedai 2..semua memandang wan dengan penuh rasa ingin tahu maybe dalam hati diaorang *sape budak yang handsome 2..* hehe!

wan pun berjalan penuh bergaya.. ala2 artis la katakan..haha!! wan je perasan lebih. wan tak kesah pown ~ asalkan wan happy dengan diri wan. tak ea nk jadi orang lain. jadi diri sendiri.. =)


fakta : semakin wan dewasa..semakin wan handsome >.<

H ♥ R

SIGNS YOU'RE FALLING IN LOVE

Aku Sayang Dia Selamanya ! ♥


Hye sayang? ku berharap kau membaca luahan hatiku ini ~
maafkan aku sayang..sekirannya ada mengguris perasaan mu dan menyakiti hati dan perasaan mu...

aku tidak berniat untuk melakukan semua itu..aku juga manusia biasa..yang bisa melakukan kesilapan..

U MUCHUK ! hehe.. =) study elok2 ea..hohoho..

Sorry guys ~ mood tetiba sengal pepagi ni. maklum la da berjaga d malam hari.. =.=" haha!!

Happy Birthday Mohammad Rizwan ♥


Good Morning Guys ~ 

Hari ni Birthday wan.. =) 
thanks sesangat kpda kawan2 wan yang wish tk henti2 kat INBOX FACEBOOK dan PHONE, start 12 tengah malam smpai la pagi ni ada lagi yg wish..hehe. =) wan sayang korang smua sangat2x !! LOVE YOU ! MUAH!!!

By the way, Couple wan merupakan orang pertama yang wish birthday untuk wan. ^.^
Orang kedua yang wish birthday untuk wan My Friend Dyea ^.^ IMYSM..!

Hari ni wan berumur 18 tahun da. =) cepat je masa berlalu..ramai kwn2 wan kata wan da tua..huhu! tk adil mcm ni!  

pape pun. klau nk d bandingkan wan dengan kwan2 wan..wan yang paling young.. ^.^ auwww! auww!! hehe.. =P

Thanks semua yang doakan wan panjang umur dan d murhkn rezeki.. =) muah! muah!



R

New Site 2012 : Facebookis

my profile picture

Hello Guys? wan nak kongsi cerita dengan korang semua ni. berdasarkan tajuk entry wan kt atas 2. knfm la wan nk cite tentang facebookis. =) 

actually, site ni baru lagi. baru nak berkembang pesat. walaupun nampak macam facebook. tapi facebookis lagi best! tk caye try sendiri.. ^.^

nak tahu kenapa? sebab facebookis tak de timeline mcm kat facebook 2. huhu.. facebookis ni icon dia smua comel2x! banyak benda baru yang ada kt facebookis.. meh la kite ramai2 terjah facebookis ni! best!! =) 

walaupun wan baru berapa minit daftar..wan da start rasa best! tk banyak nk fikir..lallalalala.. if korang tk caye cuba sendiri..


REGISTER NOW!! "CLICK HERE"

DONT FORGET ADD WAN KAT FACEBOOKIS "CLICK HERE"




Monday, January 2, 2012

Gambar Sexy Pelajar Bijak NUR AMALINA Tersebar!!!

Wan pun tak pasti ni betul ke tak.. >.< wan harap tk betul!! btw, layan je..


korang kenal lagi ke nur amalina che bakri ? alaaa..yg akak dapat "17 A" dalam SPM 2004/2005..
namun kecemerlangan dalam SPM tidak menjamin ape pun..huhu.. 


siapa lelaki 2?? Boyfriend ke??



wan juga ada mendengar khabar bahawa nur amalina menjadi model dan menjadi ikutan fashion d UK.. =.="

bersama2 la kita berdoa agar akak NUR amalina ni kembali ke jalan yang benar..amin..

Sunday, January 1, 2012

You make me feel like I can FLY.....♥


Assalamualaikum warga blogger yg wan sayangi.. =)

sekarang da masuk tahun baru.. masing2 da punya azam sendiri. wan pun ada azam taw.. azam wan ialah

"Wan nak membahagiakan family wan dan couple wan lebih bnyk dri tahun 2011"

hehe.. simple kn azam wan untuk tahun 2012.. kita berazam 2 tk yela susah2. nanti diri juga yang dapat susah. huhu. kita azam yang senang dulu.. klau da tercapai azam kita 2. baru la kita buat azam yang lebih susah sikit untuk d tercapai. =)

akhir kata dari wan
Senyum2 la selalu..jangan kedekut sangat nk senyum.. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers