Thursday, January 31, 2013

10 February 2013 : Tiket Flight MASWINGS Dari Sabah Ke Miri

MASwings

Assalamualaikum guys?? ^_^ lama bebenor aku tak update blog perasan famous ni. hahaha xD actually, aku cuma nak gtau yang kakak aku yang duk sarawak da sponser / belikan aku tiket dari Kota Kinabalu ke Miri pada 10 Febuari 2013 / 3:15pm . . 

Sempena Cuti Tahun Baru Cina (CNY) ni . ini jew la rancangan aku. banyak memory terindah kat kuching sarawak. -.-" tapi 2 smua tinggal kenangan. . kenangan. . :( kali ni aku datang sarawak tapi tak pegi kuching da. first pegi miri pastu kena transit cop masuk ke sarawak utk pegi BINTULU ;)

Bintulu memang tak de pape yang menarik pun.. cuma my mother ada kat sana. maklum la kakak aku baru jew beberapa minggu melahirkan baby boy ! ^_^ tak sabar nak tengok anak buah aku yang baru. mesti handsome macam aku. hahahaha *perasan lagi..hoho..

sekian, terima kasih ;D

Selamat bercuti semua.. *lama lagi kowt ;p hahaha



Wednesday, January 16, 2013

Hari Diskusi Bagi Pelajar Diploma In Accountancy Sesi 2013 Part 1

Assalamualaikum semua kengkawan yg beragama islam? ^_^
entry kali ni aku nak ceritakan pasal hari diskusi bagi pelajar diploma in accountancy..
event ni sebenarnya telah lama berlalu. pada 12 january 2013 start pada jam 8am - 4pm.. baru sekarang nak update dan ada masa nak update ;p *da ade yg tanya..bile nak update blog..hahaha* 

Harap maaf la sebab lambat update blog ni. busy..busy..busy.. ok la.. teruskan jew la.. hahaha!

student part 1/group 2 the accountancy club.
jenj3.. ni la di  antara classmate aku. semua pun best ! xD walaupun nampak macam budak nerd.. diluar lain tauu.. kekadang boleh gila-gila. hahaha. tapi tk gila betul pun. semua pun kelakar. pape pun happy dapat jumpa dorang semua ni ^_^

student diploma in accounting uitm sabah :)

tadaaaaaaaaaaaaa! sekali lagi ! semua pantang tengok camera. terus pozing mcm model. hahaha. kitorang guna camera kwn aku yang bertudung biru kt depan 2. camera "SAMSUMG S III" ;p jangan jeles ea. camera dia memang awesome ! :))



Kami lagi UiTM Student / Diploma In Accounting xD
alahaii.. lelaki yang kat tengah2 2 cute + handsome rite ? hahaha. *sila muntah hijau* huhuhu. time ni memang banyak aktiviti. wan da lupa. hmm.. wan rase ade 6 game semuanya. diantaranya "chicken dance", tarik tali, lumba lari lipan, lumba lari gangnam style dan banyak lagi..


Group biru diskusi the accountancy club uitm sabah
 Ini la group wan yang memang paling terbaik !! xD yang berbaju biru mcm wan 2 student part 1 dan yang berbaju biru tua 2 student part 6 :) kitorg campur.. 

Malaysia Student UiTM Next Top Model
 bile tengok gambar ni kita da tahu. pemenangnya adalah "TUAN BLOG" hahaha. hebat tak pozing aku ? depan belakang girl. aku jew lelaki kat tengah-tengah . aku tak nak kalah. bhahaha .

Hari Diskusi student accounting UiTM sabah 2013

sekali lagi. hahah. kali ni tak berapa ready sangat. :3 tapi pozing aku mcm yg picture sebelum ni kan ? huhu. not ready ! akak yang ade warna merah 2 merupakan akak komander ;p dia group aku. abg yg minum kat belakang aku 2 merupakan pengerusi the accountancy club. dia group aku juga.. yuhuuu! memang best group aku. jangan jeles ea ;p

Ahli The Accountancy Club UiTM Sabah 2013
cari la aku klau korang dapat ;p hahahha. aku paling cute lagi handsome dan kacak.. :)) actually ni just part 1 dan part 6 jew. part yang lain-lain tak de. hoho. 

Thanks la pada akak-akak dan abg-abg part 6 yang bertungkus lumus menjayakan program diskusi ini. terbaik ! (Y) :)

Akan segar dan kekal dalam ingatan selamanya.. <3

Terima kasih pada yang sudi membaca entry yang tak berapa ok ni. nak cepat. skrg ni kat labry uitm sabah. nak buat study group. salam blogger. salam :)


Sunday, January 6, 2013

Happy Birthday Yang Ke 19 Tahun To MySelf

Semalam Dinner bersama PDRM.. sempena karnival pencegahan jenayah :)

Assalamualaikum dan salam 1 UiTM ? ^_^ 
Hari ni merupakan hari yang paling menggembirakan dan paling bahagia buat aku. mesti korang pun da tahu bila baca tajuk entry aku kali ni kan? haha!! hari ni BIRTHDAY aku. yuhuuu ! :)

Birthday aku yang ke-19 tahun. 19 tahun 2 weeyh! bermaksud aku bukan 18 tahun da. semalam merupakan hari last aku berumur 18 tahun. 19 tahun 2 kira dewasa la kan? bukan remaja da. muahaha.. tapi perangai aku mcm budak-budak kowt. -.-" 

Aku pegi mane-mane pun mesti ade jew yang wish "Happy Birthday Wan!" :)) da macam 1 UiTM tahu hari ni birthday aku *konon jew laa. hahaha. 

Thanks so much la kepada kengkawan UiTM aku, kengkawan kat FACEBOOK, kengkawan kat TWITTER, kengkawan kat WHATSAPP, kengkawan lama time sekolah kerana masih ingat birthday aku. thanks for the wish ! thanks mendoakan kebahagiaan aku. hanya Allah s.w.t yang dapat membalas jasa baik korang.. may Allah bless you alls jugee ;)

Aku bersyukur sesangat kerana aku dibesarkan sebaik mungkin oleh parents aku. huhu.19 tahun da mak dan ayah menjaga aku. :') aku mungkin tidak dapat membalas jasa mak dan ayah.. tapi aku akan jaga mak dan ayah aku sebaik mungkin.. apa pun yang kita lakukan, kita mesti dahulukan mak dan ayah :)

thankssss semua ! :* thanks sudi baca..hehe..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers