Thursday, March 28, 2013

ALL THE BEST IN FINAL EXAM

Final Exam

Assalamualaikum semua?? :* entry kali ni aku nk story pasal exam pulak.. actually 28 march 2013 merupakan hari pertama untuk final exam kat UiTM.. 

Paper pertama - paper BEL 120.. Consolidating Language Skills.. paper ni memang best ! bukannye ape. final marks untuk paper ni 30%.. yang 70% lagi OGA.. :3

Pape pun, aku harap sangat-sangat korang maafkan aku dan doakan aku untuk dapat result gempak untuk final exam ni.. :') harap semuanya berjalan dengan lancar untuk paper-paper seterusnya.. aminn..aminnn... 


Monday, March 25, 2013

Holiday With My Classmates at Tanjung Aru Beach l Entry Bergambar

Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua!?? ^_^ entry kali ni aku nak cite pasal events pertama kmi sekelas.. tujuan events ni untuk enjoy dan menghilangkn rasa stress dan boring kitorg sblum final exam bermula.. :) 

Entry kali penuh dengan gambar jew.. pape pun hope korang enjoy layan entry bergambr aku ni..hahax.. ;)

Tarikh events : 24 March 2013 / Ahad
Lokasi : Pantai Tanjung Aru dan Center Points Kota Kinabalu
Pengurus Besar Events : Jijie !


....................................................................................................................................

Matahari Terbenam at Waterfront Kota Kinabalu



Matahari Terbenam at Waterfront Kota Kinabalu


Matahari Terbenam at Waterfront Kota Kinabalu

Im Blogger. ini la aku..hahaha.. :P

.......................................................................................

BBQ at Pantai Tanjung Aru

Kitorang sampai pantai ni seingat aku awal pagi. tak ramai orang lagi time ni.. kat sini memang best.. nak tahu sbb ape best ? sbb dapat mandi pantai. ;p hahaha. mandi > makan > mandi > makan.. 2 jew kerja kitorng kat sini.

Pape pun korang memang terbaik! kepada sape yang perap ayam 2 memang terbaik.. da boleh kawin.. hahaha.. (Y)

3 gadis uitm sabah, Bibiey, Shah, Erna

DIA : Diploma In Accountancy - Farihan dan Bibiey


Tadaaa... it's me.. kemain gigayh aku panjat pondok pengawal pantai ni.. muahahaha

Shah dan yg pkai seluar pendek 2la pengurus besar events "jijie" ;) hehe

Student DIA UiTM Sabah 2013

Students UiTM Sabah - Tanjung Aru Beach

Aku da sampai ke menara gading ! hahaha.. Tanjung Aru Beach new

Again..again..again.. ;) rizwan UiTM Sabah at Tanjung Aru Beach


Aku bersama pemilik phone Iphone 5 - kartina !

Tanjung Aru Beach

Ni diantara makanan kitorng.. bnyak lagi sebenarnya.. ;)

Ayam da jadi hitam. pape pun sedap! ayam panggang madu.. yummy.. Tanjung Aru Beach

Tanjung Aru Beach - Era a.k.a Randra John ;p


Jejaka Terhangat Dimalaysia dan UiTM. perasan jap :3 hahahaha! rizwan ewan

tengok spek pun da bleh tahu aku Lady Gaga Fans.. ;D

Habis da gambar kat Tanjung Aru Beach ! seterusnya kite tengok pic yang lain pulak.. MOVIE Time!! hahaha.. 

.................................................................................................

Lokasi : Panggung Wayang Center Point Kota Kinabalu
 Movie : Croods in 3D

Precard, Kartina, Zai, Farihan..

It's me with Harrera. picture of the day.. hahaha

alololo..comey jew zai dan tyna..hihi.. ;p

Ni la tiket yang kitrong beli.. :3
Done ! Done ! itu jew story aku kali ni.. thanks buat korang yang sudi layan story bergambar aku ni.. pape pun jangan lupa follow blog aku dan like pages aku sekali.. ;) thanks !

Sunday, March 10, 2013

Himpunan Belia Sabah l UiTM Student




Assalamualaikum dan salam 1malaysia guys?? ^_^ akhirnya dapat gak aku update blog yang kureng ni. hahaha ! actually, kemarin bersamaan 10/3/2013 ( Ahad ) ada karnival himpunan belia sabah yang bertempat di dataran Deasoka, Kota Kinabalu, Sabah.

Ade beberapa orang pelajar UiTM terpilih dan tersenarai untuk mengikuti karnival tersebut.. diantaranya aku sendiri.. hahaha.. cikgu cakap sape pergi dapat markah HBU.. so kitorang semangat nak pegi..

Rombongan dari UiTM yang pertama kali sampai kat dataran 2. maklum la pkul 7am da gerak.. huhuhu. sampai sane acara 2 tak start lagi. tak ramai org.. ramai gak la.. tapi yg ramai 2 pegi pasar bukan nk pegi or join himpunan belia sabah 2. haha.. -.-" 

Korang layan picture-picture yang menarik kat bawah ni *menarik la sangat..hahahaha ;p

UiTM Student ( Courese : Diploma In Accounting )
Aku with Ekin ! senyum seindah suria.. hahaha.. time ni awal lagi. masih semangat dan bertenaga..tapi perut lapar sangat time ni.. cover jew buat2 tak lapar..huhu.. :3




UiTM Sabah Student ( Course : Diploma In Accounting )
 semua pelajar accounting.. ;) kami la king of number ! ;p hehe.. sian aku kat belakang.. da la tk tinggi..muahaha




UiTM Sabah Student . Peace ok ^_^ hahaha.. vogue !
 ni la diva-diva UiTM Sabah.. konon jew la.. tk jadi diva punn.. hahaha.. kami kawan.. :))




UiTM Sabah Student ! (Course : Diploma In Accounting)
 Rasanya time ni semangat kami da tak berapa sangat.. maklum la pengecara majlis ni agak bengong.. *sorry to say.. huhuhu.. bleh dia ckp kami ni semangat sebab da famous kat youtube.. terasa sangat dengan kata-kata pengecara 2..! huhu


ok la sekian dan thanks sudi baca entry aku ni.. ^_^ klau sudi LIKE my pages dan FOLLOW la sekali ea... :* byee





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers