Tuesday, April 30, 2013

Follow rizwan ewan kat INSTAGRAM

hye hye hye smua !!?? tetiba memalam buta *nak hampir subuh* ni ade mood nak mengupdate blog yang sekian lama aku tinggalkan..hahaha.. xD

actually aku tak nak bercakap panjang2.. aku cuma nak mempromosikan instagram aku kat korang. aku da lama aktif instagram ni.. cuma baru skrg aku ada masa mempromosikan instagram aku 2..hehe klau korang nak kenali aku lebih mendalam..

korang boleh la follow instagram aku : @Rizsyamz :) selamat follow memfollow..

korang boleh tengok instagram aku kat bawa ni.. korang kena follow dulu..baru boleh tengok mcm ni.. ;p hahaha..

print screen instagram rizwan ewan
Kalau korang tak de app instagram kat smart phone.. korang boleh terus klik "SINI" untuk follow aku :))

Terima kasih kerana sudi membaca sampai ke akhir entry aku pada kali ni.. "LIKE" klau sudah baca..hehe.. thx againn.. xoxo


Wordless Wednesday #15 : hello mei ! good bye april !


Friday, April 5, 2013

I'm Okay Dear !



I'm Ok

Assalamualaikum and hye smua!!????? :'D rindunye nak luahkan perasaan kat blog ni.. huhuhu.. kali ni aku cite pasal exam dan sedikit cite peribadi :p huhuhu..

Tadi 5 april 2013 (2:45pm - 5:45pm) brtempat di dewan ibnu khaldun uitm, kota kinabalu, sabah.. aku ada paper business mathematics. ni paper final k. bukan test2 bagai.. :)

Memang soalan agak killer.. tapi tak killer sangat yg killernya AIRCOND kt dalam dewan 2.. da la hujan time 2.. boleh pulak aircond 2 d kuatkan.. mak ai!! sejuk giler.. aku yg guna sweater time 2 pun kesejukan.. ape lagi klau tak guna sweater time 2.. 

Sampai sekarang (10:52pm) effect aircond 2 masih terasa kt dlm tulang-tulang aku ni.huhuhu. tk suke..tak suke!! rase mcm nak demam.. :( huhuhu. esok balik rumah family! yeay.. tak sabar..ok smpai sini jew cite aku..

cite peribadi 2 sebenarnya aku.. hmmm.. :'( tak de pape la.. I'm Okay.. InsyaAllah !

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers