Saturday, June 22, 2013

Konsert Faizal Tahir at 1Borneo, Sabah

Assalamualaikum ? slm sejatera dan salam 1malaysia smua ! :)) 

semalam bertarikh (22 June 2013) bersamaan hari sabtu, tepat pada pukul 7:30pm, bertampat di 1borneo hypermall, kota kinabalu, sabah.. merupakan malam konsert bersama FAIZAL TAHIR.. pewiitt.. sape tak kenal faizal tahir kan. rasanya 1malaya da kenal dengan dia.

 Tak boleh dinafikan lagi yang FAIZAL TAHIR bertambah segak, bergaya, handsome dan muda. mesti korang nak tahu rahsia awet muda faizal tahir ni kan? hahaha. *gurau je* 

First time aku dengar FAIZAL TAHIR ni nyanyi secara live. perghhh ! memang syok giler suara dia. dia nyanyi lagu tinggi pun suara dia still tak serak. aku nyanyi satu lagu pun suara aku da serak2. untunglahhh katanya. hahaha.

Bergemah suara FAIZAL TAHIR kat dalam 1borneo 2. sempat gak FZ ni bercakap sabah. dia ckp "boleh bah klau kau" hahaha. kelakar je. tpi dia mmang nmpak slamberr je. terbaik ar.. aku bagi 4/5 bintang. 1bintang lagi aku akan bagi klau dia bwk aku jenjalan *wkwkwkw. fengsan 22saat* :3

Nothing to say.. korang layan la picture2 kat bawa ni.. (Y)

Konsert Faizal Tahir at 1Borneo, Sabah

Konsert Faizal Tahir at 1Borneo, Sabah

Konsert Faizal Tahir at 1Borneo, Sabah

Konsert Faizal Tahir at 1Borneo, Sabah

Konsert Faizal Tahir at 1Borneo, Sabah
 Sorry la sebab gambar2 aku ni blurrrr.. maklum la. aku tengok dari jauh. phone aku yang 12mg HD ni pun tetap blurr. sabor jew la. next time, aku kat depan2 pentas 2. hahaha.

Sekian ~~~~ thanks ;) salam..



Wednesday, June 19, 2013

Unit Pengurusan Sukan, UiTM Sabah

I LOVE UITM
 Assalamualaikum dan salam 1 malaysia smua ! :) kini aku kembali lagi. muahaha. sudah sekian lama aku tak update blog yang famous pada suatu ketika dahulu *perasan 22 saat* :3 hahahaha.

pembelajaran untuk sem baru UiTM bagi pelajar diploma start pada 10 June yang lalu. kini masing2 da tau jadual waktu kuliah dan kelas kuliah kat mna. 

Entry kali ni sebenarnya aku nak cerita pasal unit kokum UiTM cawangan kota kinabalu, Sabah.. hrap maklum la. setakat ni baru 2x waktu perjumpaan kokum dan baru kemarin dapat berjumpa dengan pengurus2 club.

pelbagai jenis club dan acara sukan yang ditawarkan dalam sem baru ni. waktu mula2 masuk kat uitm sabah ni. hanya satu jenis kokum yang ditawarkan iaitu KASATRIA NEGARA *kawad dan etc.. 

sem baru ni ade Badminton, bola sepak, futsal, menari, dan banyak lagi. dalam banyak2 2.. yang aku pilih UNIT PENGURUSAN SUKAN. hahahaha. hanya 4 org lelaki yang join club ni. yang lain semua girrllll.. (T_T) sedessssss

Tapi tak pe la. ok je. aku pilih club ni sebab.. club ni paling easy nak score A++++ dari club2 yang lain. bukan saje2 nak score A.. tapi score ni la yang akan bantu tingkatkan CGPA aku nanti. fuhh ! ~yang pasti aku tak pernah ikut2 kawan pun. aku join club ni.. sebab aku mmang minat nak uruskan sukan2 ni. 

pengurus Unit Pengurusan Sukan 2 cakap. maybe kitorang akan membuat lawatan kat luar kampus. yuhuuu.. 2 yang best.. salah satu tempat yang pengurus 2 cakap nak bwk aku dan alih2 UPS pegi PARIS.. *leTOP tak? hahahaha

pape pun, GOOD LUCK smua! jaga kehadiran.. baru boleh dapat A+++++ ;)

Sekian ~

 

Wednesday, June 5, 2013

menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Assalamualaikum pembuka bicara aku pada kali ini. ;) 

buat pertama kalinya aku menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA BINTULU ni. selama ni dengar akak dan kengkawan aku cite je. 12 Febuari 2013 merupakan tarikh di mana aku pertama kali menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA ni. 

Best gak dapat tengok haiwan2 liar dan terbiar ni.. hahaha.. pape pun layan gak.. korang layan la beberapa gambar yang aku snap semasa aku berada kat sana. *kurang manusia..time too smua balik kg* wkwkwkwk..

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Taman Rama-rama TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Burung Unta Di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Kucing Hutan di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Harimau di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK * abg ipar * (bukan yg menjelir lidah) hahaha

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK * anak buah aku yang pertama *

Buaya di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK 
Sekian sahaja laporan aku pada kali. sekian terima kasih ! xoxo..kalau sudi follow & komen la sekali.. :)) byebye.. Assalamualaikum ~



Video DIA Student, part 1, UiTM Sabah

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia smua ! :) sudah lama aku menjanda menyepi tanpa sebarang update selepas aku kena hack hari 2.. (T_T)

bukan menyepi sebab apa.. cuma menyepi untuk bersama keluarga.. masa cuti yang tinggal beberapa hari ni aku penuhkan bersama keluarga tercinta , tersayang dan segala2 TER.. terutamanya mama & papa. :*

ok la . str8 to the point je la. malas nak bunga2kan ayat. hihi.. korang layan la video kat bawa ni. video ni time aku part 1 kat uitm sabah. ;) layaann... zasss ~



AKU RINDU KAMU

terima kasih sudi baca entry ni dan & watch movie buatan tangan aku sendiri ni.. ^_^ ada masa lagi aku update. insyaAllah.. Assalamualaikum.. tak jwb dosa, jwb dapat pahala *bagi yang muslim* :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers