Friday, January 17, 2014

8 Sunnahs Of Eating (8 cara makan yang betul ikut sunnah)


8 Sunnahs Of Eating (8 cara makan yang betul ikut sunnah)

Sunnahs Of Eating (cara makan yang betul ikut sunnah)
Jom sama2 amalkan.. share & copy entry ni amat dialu2kan.. ;)


Thursday, January 16, 2014

Hangout with Farce Family (Entry Bergambar)

Assalamualaikum & salam blogger semua! :* 
aku nak cite pasal "farce family". farce family ni merupakan family kedua aku a.k.a kawan lama yang akan kekal sebagai kawan selamanya, orang putih cakap "BFF"

Aku sayang korang semua! serius rindu banget sama korang! cuti sem ni In Shaa Allah kita jumpa lagi.. :* xoxo

Farce Family

Farce Family

Farce Family
#StayStrong #SpreadLove #Bff





No more H in my life

Salam blogger semua! semoga korang sentiasa sihat di samping orang yang tersayang :) selalu je aku online blogger tapi tk de idea nk update. skrg ni ade idea lak nak update.

Dalam entry ni aku nak cerita yang aku da 100% padam memory aku yang ada nama kau "H".. thank you la sesangat sebab beri aku harapan dan cinta "palsu"! :')

plu love shit
Ini balasan yang aku dapat sebab mencintai dan menyayangi kau sangat2 *tahap syg giler2 nak mampus* kalau boleh aku memang tak nak kenal seinci pun pasal kau. tapi da terlambat. aku da jatuh cinta ngan kau. kau cinta first aku. *cinta monyet*

Semoga kau happy dengan apa yang kau buat dengan aku ni.. aku sentiasa doakan kebahagiaan kau. walaupun kau tengah bahagia dengan orang lain. 

Jaga diri bebaik yee.. :') bye



Wednesday, January 1, 2014

kenapa blogger tak aktif?


Assalamualaikum and hye semua? lama tak bersama. hahahaha.. harap maklum la wan dilinda kemalasan musim cuti.. adeh -.-" malas bebeno nak update blog. agaknya kenapa?


Kalau aku ditanya soalan "kenapa blog aku tak aktif?" aku akan jawab..

1.MALAS - aku malas nak update blog. malas sesangat. aku rajin online instagramtwitter, facebook, tumblr, ask.fm, youtube je. blogger ni aku jarang online. hahaha

2.NO IDEA - no idea nak update ape. actually, aku boleh je update yg bukan2. tapi disebabkan aku no idea. aku xblh cakap pape. nanti update blog tapi entry mcm siput je. baik tak ye update blogkan? buat malu kaum blogger je.. ooops! "mohon terasa" hahaha

3.LINE PROBLEM - ni satu lagi masalah besar. kekadang ade idea nk update blog. tapi line internet lak yg problem. adeh.. 2x5 sama je. huhuhuhu..

Setakat itu je. no idea da.. habis.. habis.. hahahaha.. thank you guys.. :*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers