Friday, March 14, 2014

Peristiwa sem 3 di UiTM Sabah

Assalamualaikum dan salam 1 blogger!! lama da aku tak update blog yang tak laku ni. hahaha. bukan apa. semenjak akhir2 ni aku busy dengan mcm2 "peristiwa". *da mcm peristiwa seram* hahahahaha.

Sebelum 2 aku nak share beberapa peristiwa "events" yang berlaku dalam sem 3 ni. 

1.Bercuti Ke Pulau Manukan (with classmate)
2.DIA Awards Night.
3.Family Day The Accountancy Club

Selepas Acara DIA Awards Night
Kalau ikutkan hati nak je aku upload semua gambar. tapi masa tak mencukupi. hahaha. nanti ada masa aku upload la gambar2 kitorang. best! seyes best!! 

Jeng jeng jeng.. no idea da nk cite pasal apa. otak jadi blank. hal maklum la da lama aku xupdate blog ni (T_T) terima kasih pada yang sudi visit and follow blog aku ni. syg korang! :* #PrayForMH370


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers