Friday, July 11, 2014

Join Kempen PRAY FOR GAZA & PRAY FOR PALESTINE

Assalamualaikum dan salam 1blogger! tanpa membuang masa berblogwalking. aku nak update gak pasal berita baru yg gempak ni. baru2 ni tentera israel telah menyerang palestin tanpa ada belas kasihan buat mereka. tengok la betapa kejamnya mereka ni. 

kat bawa ni korang boleh tengok 
"cara-cara menderma ke tabung AMAN palestin"

cara-cara menderma ke tabung AMAN palestin

Pada sesiapa yg berkemampuan. mari la kita sama2 menderma dan sebarkan gambar kat atas ni. saudara kita kt sana memerlukan bantuan dari kita.. bantu la dengan ikhlas.. sesungguhnya perbuatan yg baik akan dibalas dengan kebaikan. 

"Ya Allah ya tuhan kami. lindungi la saudara kami yang berada di sana.. kuatkan semangat mereka.. bantu la mereka ya Allah.."

Doa senjata bagi umat Islam.. :)

#Note : bagi yang ada TWITTER/INSTAGRAM/FACEBOOK jom sebarkan dan guna hashtag #PrayForGaza & #PrayForPalestine





Thursday, July 3, 2014

Salam Ramadhan 2014


Assalamualaikum semua? rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan. Selamat menyambut Ramdhan al-mubarak. 

Salam Ramadhan
Sedih rasanya bila berjauhan dngn family time puasa ni. huhuhu.. pape pun pastikan puasa full yee.. baru boleh dapat duit raya. hahaha.. #UiTMSabah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers