Wednesday, January 21, 2015

iPhone 6 Camera + InstaSize Application

Ni merupakan hasil dari camera iphone 6. not bad la. hahaha. Rasanya aku tak rugi beli iphone 6 ni. memang berbaloi!
iPhone 6 Camera + InstaSize Application

iPhone 6 Camera + InstaSize Application

iPhone 6 Camera + InstaSize Application

My iPhone 6

Assalamualaikum kepada semua rakan blogger dan semua pembaca blog aku yg agak krik krik ni hahaha! da lama aku tak update blog ni. 

Syukur alhamdulillah. baru2 ni my parents hadiahkan aku iphone 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iphone 6 weyhh! macam tak percaya je. macam tipu je. tapi ini la kenyataan nya.

*boleh layan pic kt bawa ni*

iphone 6 gold
Actually, aku da lama teringin sangat nak iphone 6 ni. asyik tengok iklan iphone 6 kt TV & tgk artis2 malaysia da beli iphone 6 ni. aku pun nak juga. hahaha

Bukan artis je boleh dapat iphone 6 ni. kita pun boleh selagi mampu *ada duit* 

Thank you to my mom & dad! i love uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers