Thank You For Loving Me

7:37 PM

Assalamualaikum semua!
wan harap korang semua sihat di samping keluarga yang tersayang.

love


Hari ni wan tetiba terbuka hati nak meluah kat blog pulak. setelah sekian lama wan tak menaip panjang2 ni. rasa kekok sikit. sebab idea malu nak muncul. haha.


Wan cuma nak buat entri ni khas untuk kekasih hati wan. #jiwang hahaha. malu lak. wan cerita cinta-cinta ni masa zaman sekolah je. lepas habis uitm. wan tak terfikir dah pasal semua ni.

Tapi syukur gak lah. dalam kita busy memikirkan hal lain. ada orang yang masih menghargai kita. wan pun cuba untuk hargai setiap detik bersama dia. semenjak kerja ni. dua2 busy. ada masa free baru dapat jumpa dan lepak sama2. 

Dalam perhubungan tu kena lah saling memahamikan. dia kerja, wan kerja. sama2 bekerja. tak de lah asyik nak gaduh pasal lambat reply (ni zaman sekolah dulu2 je) haha.

Terima kasih awak sebab dapat menerima setiap keburukan yang ada pada diri ini. maafkan lah diri ini seandainya pernah menyakitkan hati awak tu. 

Apa-apa pun kita bincang bagus2. tak perlu nak gaduh2kn. sayang awak capital "N". kerja bagus2. jangan jeles dengan kisah2 cinta wan yang sebelum ni. dorang tu hanya tinggal kenangan. ;)

Rasanya kita dah kenal setahun lebih. makin hari makan sayang xD semoga hubungan kita berkekalan selamanya. 

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...