Congratulations Dear Ex

5:45 PM


Encik Google.com
Assalamualaikum dan hi semua??!! tetiba hari ni awal pulak wan update blog. jam menunjukkan pukul 8:33am. actually dari semalam lagi nak update blog ni. tapi dah ngantuk sangat. terus je tidur. haha. bangun2 je terus buka laptop dan update blog.

Entri kali ni wan nak ucapkan Tahniah buat ex wan. sekarang dia dah kawin. walaupun wan dengan dia xrapat macam dulu-dulu. semua laman sosial pun dah unfriend/unfollow. wan still boleh tengok gambar dia kawin. how? sebab kawan dia, merupakan kawan wan kt facebook.

Wan tengok happy je dia. alhamdulillah. finally you found someone who really love you and can care about you. lepas ni xde dah yang boleh sakitkan hati awak. <3

Entalah napa wan rasa happy je tengok gambar-gambar kawin dia. wan pun turut gembira. semoga gembira dan bahagia sampai ke anak cucu "H"...

Ok tu je lah. wan nak mandi dan bersiap pegi kerja. kuikui...terima kasih sudi baca walaupun xde kaitan dengan korang. jumpa lagi di entri yang seterusnya. ;)

You Might Also Like

1 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...