Cepatnya masa berlalu

1:37 AM

jam vincci

Assalamualaikum dan salam blogger semua. hari ni wan nk cite2 pasal masa/waktu/jam/ dan semua yg sama maksud dengannya. haha

Sedar tk sedar wan da 21 tahun hidup kt muka bumi ni bersamaan dngn 7000++ hari. perghh da lama! dlu umur belas2 je skrg da kepala dua (20an) perghhh. 

Masa je yg berlalu wan tetap sama still menimbah ilmu. dulu cuma kt sklh pedalaman kota kinabatangan sabah, skrg da upgrade sikit kat UiTM Sabah, Kota Kinabalu. hehe

Bila cakap pasal cara2 mengatur masa ni. wan paling lemah. buat jadual mcm mna sekali pun dalam 1,2 or 3 hari je wan ikut. lepas 2 mula la buat jadual sesuka hati. hahaha disiplin diri wan masih belum banyak. wan memang respect dngn org2 yg boleh tapati masa dan ikut jadual dngn teratur dan tk pernah miss. *kak ton bagi dua like* haha

Semakin lama kita hidup kt dunia ni semakin banyak pengalaman yg kita akan dapat. setiap hari 2 merupakan pengalaman baru buat kita. :) 

Bersyukur la kepada Allah SWT kerana masih mmberi peluang kepada kita untuk merasa nikmat dunia yang hanya sementara ini. <3



You Might Also Like

2 comments

  1. Hello Admin!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.