I'm Okay Dear !

7:57 AM



I'm Ok

Assalamualaikum and hye smua!!????? :'D rindunye nak luahkan perasaan kat blog ni.. huhuhu.. kali ni aku cite pasal exam dan sedikit cite peribadi :p huhuhu..

Tadi 5 april 2013 (2:45pm - 5:45pm) brtempat di dewan ibnu khaldun uitm, kota kinabalu, sabah.. aku ada paper business mathematics. ni paper final k. bukan test2 bagai.. :)

Memang soalan agak killer.. tapi tak killer sangat yg killernya AIRCOND kt dalam dewan 2.. da la hujan time 2.. boleh pulak aircond 2 d kuatkan.. mak ai!! sejuk giler.. aku yg guna sweater time 2 pun kesejukan.. ape lagi klau tak guna sweater time 2.. 

Sampai sekarang (10:52pm) effect aircond 2 masih terasa kt dlm tulang-tulang aku ni.huhuhu. tk suke..tak suke!! rase mcm nak demam.. :( huhuhu. esok balik rumah family! yeay.. tak sabar..ok smpai sini jew cite aku..

cite peribadi 2 sebenarnya aku.. hmmm.. :'( tak de pape la.. I'm Okay.. InsyaAllah !

 

You Might Also Like

2 comments

  1. ohoii knp tajuk mcm sad jer....take care!!!
    sj bw sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. mmang sedih pun :( huhu.. thanks !

      Delete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...