Friday, April 5, 2013

I'm Okay Dear !



I'm Ok

Assalamualaikum and hye smua!!????? :'D rindunye nak luahkan perasaan kat blog ni.. huhuhu.. kali ni aku cite pasal exam dan sedikit cite peribadi :p huhuhu..

Tadi 5 april 2013 (2:45pm - 5:45pm) brtempat di dewan ibnu khaldun uitm, kota kinabalu, sabah.. aku ada paper business mathematics. ni paper final k. bukan test2 bagai.. :)

Memang soalan agak killer.. tapi tak killer sangat yg killernya AIRCOND kt dalam dewan 2.. da la hujan time 2.. boleh pulak aircond 2 d kuatkan.. mak ai!! sejuk giler.. aku yg guna sweater time 2 pun kesejukan.. ape lagi klau tak guna sweater time 2.. 

Sampai sekarang (10:52pm) effect aircond 2 masih terasa kt dlm tulang-tulang aku ni.huhuhu. tk suke..tak suke!! rase mcm nak demam.. :( huhuhu. esok balik rumah family! yeay.. tak sabar..ok smpai sini jew cite aku..

cite peribadi 2 sebenarnya aku.. hmmm.. :'( tak de pape la.. I'm Okay.. InsyaAllah !

 

2 comments :

Masmira Masri said...

ohoii knp tajuk mcm sad jer....take care!!!
sj bw sini...

Mohd Rizwan said...

huhu.. mmang sedih pun :( huhu.. thanks !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers