ALL THE BEST IN FINAL EXAM

12:56 PM

Final Exam

Assalamualaikum semua?? :* entry kali ni aku nk story pasal exam pulak.. actually 28 march 2013 merupakan hari pertama untuk final exam kat UiTM.. 

Paper pertama - paper BEL 120.. Consolidating Language Skills.. paper ni memang best ! bukannye ape. final marks untuk paper ni 30%.. yang 70% lagi OGA.. :3

Pape pun, aku harap sangat-sangat korang maafkan aku dan doakan aku untuk dapat result gempak untuk final exam ni.. :') harap semuanya berjalan dengan lancar untuk paper-paper seterusnya.. aminn..aminnn... 


You Might Also Like

1 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...