Himpunan Belia Sabah l UiTM Student

11:30 PM




Assalamualaikum dan salam 1malaysia guys?? ^_^ akhirnya dapat gak aku update blog yang kureng ni. hahaha ! actually, kemarin bersamaan 10/3/2013 ( Ahad ) ada karnival himpunan belia sabah yang bertempat di dataran Deasoka, Kota Kinabalu, Sabah.

Ade beberapa orang pelajar UiTM terpilih dan tersenarai untuk mengikuti karnival tersebut.. diantaranya aku sendiri.. hahaha.. cikgu cakap sape pergi dapat markah HBU.. so kitorang semangat nak pegi..

Rombongan dari UiTM yang pertama kali sampai kat dataran 2. maklum la pkul 7am da gerak.. huhuhu. sampai sane acara 2 tak start lagi. tak ramai org.. ramai gak la.. tapi yg ramai 2 pegi pasar bukan nk pegi or join himpunan belia sabah 2. haha.. -.-" 

Korang layan picture-picture yang menarik kat bawah ni *menarik la sangat..hahahaha ;p

UiTM Student ( Courese : Diploma In Accounting )
Aku with Ekin ! senyum seindah suria.. hahaha.. time ni awal lagi. masih semangat dan bertenaga..tapi perut lapar sangat time ni.. cover jew buat2 tak lapar..huhu.. :3




UiTM Sabah Student ( Course : Diploma In Accounting )
 semua pelajar accounting.. ;) kami la king of number ! ;p hehe.. sian aku kat belakang.. da la tk tinggi..muahaha




UiTM Sabah Student . Peace ok ^_^ hahaha.. vogue !
 ni la diva-diva UiTM Sabah.. konon jew la.. tk jadi diva punn.. hahaha.. kami kawan.. :))




UiTM Sabah Student ! (Course : Diploma In Accounting)
 Rasanya time ni semangat kami da tak berapa sangat.. maklum la pengecara majlis ni agak bengong.. *sorry to say.. huhuhu.. bleh dia ckp kami ni semangat sebab da famous kat youtube.. terasa sangat dengan kata-kata pengecara 2..! huhu


ok la sekian dan thanks sudi baca entry aku ni.. ^_^ klau sudi LIKE my pages dan FOLLOW la sekali ea... :* byee





You Might Also Like

2 comments

  1. Meriahnya..
    Lama tak join mende2 macam ni......
    Mungkin pengacara tu bergurau..
    tapi cara penyampaian dia tu salah..
    Sabar ok.. =D

    ReplyDelete
  2. selamat berusaha..jadi pelajar cemerlang ya...

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.