Thursday, January 31, 2013

10 February 2013 : Tiket Flight MASWINGS Dari Sabah Ke Miri

MASwings

Assalamualaikum guys?? ^_^ lama bebenor aku tak update blog perasan famous ni. hahaha xD actually, aku cuma nak gtau yang kakak aku yang duk sarawak da sponser / belikan aku tiket dari Kota Kinabalu ke Miri pada 10 Febuari 2013 / 3:15pm . . 

Sempena Cuti Tahun Baru Cina (CNY) ni . ini jew la rancangan aku. banyak memory terindah kat kuching sarawak. -.-" tapi 2 smua tinggal kenangan. . kenangan. . :( kali ni aku datang sarawak tapi tak pegi kuching da. first pegi miri pastu kena transit cop masuk ke sarawak utk pegi BINTULU ;)

Bintulu memang tak de pape yang menarik pun.. cuma my mother ada kat sana. maklum la kakak aku baru jew beberapa minggu melahirkan baby boy ! ^_^ tak sabar nak tengok anak buah aku yang baru. mesti handsome macam aku. hahahaha *perasan lagi..hoho..

sekian, terima kasih ;D

Selamat bercuti semua.. *lama lagi kowt ;p hahaha



3 comments :

Faizul Osman said...

tahniah sb dpt anak saudara baru...

Eena Arrina said...

teringin nak p sabah derrrr :)

ngumbang said...

Hehe...ada rancangan nak travel di kawasan Sarawak yang lain tak? Kalau ada, ni saya bolej rekemenkan website yang boleh tolong.

http://www.facebook.com/MASwings

Laman tu banyak membantu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers