Join Kempen PRAY FOR GAZA & PRAY FOR PALESTINE

6:22 AM

Assalamualaikum dan salam 1blogger! tanpa membuang masa berblogwalking. aku nak update gak pasal berita baru yg gempak ni. baru2 ni tentera israel telah menyerang palestin tanpa ada belas kasihan buat mereka. tengok la betapa kejamnya mereka ni. 

kat bawa ni korang boleh tengok 
"cara-cara menderma ke tabung AMAN palestin"

cara-cara menderma ke tabung AMAN palestin

Pada sesiapa yg berkemampuan. mari la kita sama2 menderma dan sebarkan gambar kat atas ni. saudara kita kt sana memerlukan bantuan dari kita.. bantu la dengan ikhlas.. sesungguhnya perbuatan yg baik akan dibalas dengan kebaikan. 

"Ya Allah ya tuhan kami. lindungi la saudara kami yang berada di sana.. kuatkan semangat mereka.. bantu la mereka ya Allah.."

Doa senjata bagi umat Islam.. :)

#Note : bagi yang ada TWITTER/INSTAGRAM/FACEBOOK jom sebarkan dan guna hashtag #PrayForGaza & #PrayForPalestine





You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...