Saturday, August 16, 2014

MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014

Assalamualaikum dan salam 1blogger! 
Lama bebeno aku tak update blog ni. harap maklum la final da semakin dekat.
ok. hmm. aku nak cite pasal peristiwa semalam. 

Semalam merupakan MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014
(14 August 2014) yg bertempat di Grand Borneo Hotel. Satu perkataan je yg aku mampu kata klau ingt peristiwa semalam iaitu "besssssttttttttttttttt!!!"

MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014
Malam syawal ni dianjurkan oleh junior (part 3) aku. Sebelum ni dianjurkan oleh senior (part 5) aku. best juga. tapi tk best mcm yang semalam. hahaha. hal maklum la bebudak account ni jarang buat makan2 kt luar. Baru kali ni dapat bersyawal kt luar. haha.

Banyak aktiviti dorang buat semalam, di antaranya "lucky draw, selfie terbaik" and ada gak persembahan nyanyi dan menari dari beberapa senior dan junior aku. Makanan pun terbaik! 

MENU MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014
Ada 7 hidangan yg dorang sediakan. terbaik dari ladang. sodappppppppppp! korang layan la pic apa yg kitorang makan semalam. haha..

Hidangan MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014

Hidangan MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014
Hidangan MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014
Hidangan MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014
Hidangan MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014
Time makan 2 kmi dihiburkan dengan lagu raya. :) Selama acara ni dimulakan, pertandingan #selfie terbaik da dimulakan juga. syaratnya senang je. selfie muka korang sendiri. upload ke instagram sendiri dan jangan lupa letak hashtag "#MalamSyawalTAC2014 & #FabulousRayaTAC".. 

Hadiah Selfie Terbaik Fabulous Raya 2014
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..! aku yang menang. hahaha.. dapat gak aku menang kali ni. terima kasih la kepada pihak juri kerana pilih gmbr selfie aku 2.. happy! hahaha ok. promote jap. kepada korang yg ada insta, jom follow my insta : @mohdrizw. jangan risau aku follow back ;) korang blh tengok gmbr selfie aku 2 kt insta aku.

MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014
Gambar bersama lina. gambar2 yang lain korang boleh tengok kt insta aku : @mohdrizw. ok! itu saja untuk entry pada kali ni. hahaha. sekian. tq sudi baca. komen dan follow la sikit ;)



1 comment :

Etuza Ezawarna said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
salam kenal sesama blogger sabahan ya..
wah meriahnya tu ..UITM katakan..memang tersohor Universiti ..jom ke blog pesona pula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers