Friday, August 22, 2014

Music Video terbaru NICKI MINAJ - ANACONDA break the vevo record mengalahkan MV Miley Cyrus!

Assalamualaikum dan salam 1blogger!
Hari ni semangat sikit aku nk update blog. selalu aku update memalam buta. hahaha.

Ok! kembali ke topic utama.
Nampaknya vevo record for 24hours view da dipecahkan oleh perempuan nigga ni (NICKI MINAJ)! Yg sebelum ni dipegang oleh MILEY CYRUS dengan music video dia
WRECKING BALL!


Cuba tengok video ni sampai nangis2 miley cyrus bila record vevo dia dikalahkan. hahahaha. 


Ni video nicki minaj - anaconda yang mengalahkan MV miley cyrus 2.. hahahaha. semakin menjadi2 ye. video ni full rap je. enta mcm mana boleh pecah record vevo. maybe smua nk tengok punggung besar c nicki minaj ni kan? hahaha

Nicki Minaj break the vevo record for 24 hours views!
Setakat ni da lebih 44 juta views dalam masa 3 hari je! hebat!!!

ok itu saje. tak nak cakap banyak. nnti merepak lak. korang layan la video nicki minaj 2 sampai pengsan. kbye. hahaha :p



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers