Wednesday, August 20, 2014

#Throwback MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014 (ENTRY BERGAMBAR)

Assalamualaikum dan salam blogger semua! datang kerajinan aku nak update blog ni di subuh hari. hahaha. aku nak banyakkan entry aku. sebab aku tgk kt archieve 2 semakin lama, semakin berkurang entry aku. hahaha! jommm aktifkan semula blogger yang dulunya memang aktif sampai 60 entry sebulan. fuhh!

Ok la. jom layan pic2 time kitorang dinner.. :) 

#MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Sha, Aku dan yaya <3 syg dorang dua ni!! #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Semua bebudak accounting part 4 kecuali lelaki yang berbaju biru! #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Aku bersama kesayangan jokor miss tarhata!! :D #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Ok ini aku. dulu rambut aku lurus. tpi selepas dinner jadi rambut mcm ni. haha #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

I love you ! #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

#MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Geng2 part 4 diploma in accounting uitm sabah 2014 #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH
Setiap gambar yg kitorang upload kena guna hashtag #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC.. hehe.

ok la itu je. habis da entry bergambar untuk kali ni ;)

1 comment :

Nor Dila said...

salam kenal bro..ok x panggil bro..? tgok pic2 ni tringat time study kat ums dulu...rindu zaman study..study smart,,n sudi2 singgah n be my blog friends ..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers