#Throwback MALAM SYAWAL THE ACCOUNTANCY CLUB UITM SABAH 2014 (ENTRY BERGAMBAR)

2:15 PM

Assalamualaikum dan salam blogger semua! datang kerajinan aku nak update blog ni di subuh hari. hahaha. aku nak banyakkan entry aku. sebab aku tgk kt archieve 2 semakin lama, semakin berkurang entry aku. hahaha! jommm aktifkan semula blogger yang dulunya memang aktif sampai 60 entry sebulan. fuhh!

Ok la. jom layan pic2 time kitorang dinner.. :) 

#MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Sha, Aku dan yaya <3 syg dorang dua ni!! #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Semua bebudak accounting part 4 kecuali lelaki yang berbaju biru! #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Aku bersama kesayangan jokor miss tarhata!! :D #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Ok ini aku. dulu rambut aku lurus. tpi selepas dinner jadi rambut mcm ni. haha #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

I love you ! #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

#MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH

Geng2 part 4 diploma in accounting uitm sabah 2014 #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC UiTM SABAH
Setiap gambar yg kitorang upload kena guna hashtag #MalamSyawalTAC2014 #FabulousRayaTAC.. hehe.

ok la itu je. habis da entry bergambar untuk kali ni ;)

You Might Also Like

1 comments

  1. salam kenal bro..ok x panggil bro..? tgok pic2 ni tringat time study kat ums dulu...rindu zaman study..study smart,,n sudi2 singgah n be my blog friends ..^_^

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...