Monday, August 7, 2017

#ReviewProduk: MEM Watches Malaysia


Assalamualaikum dan salam blogger semua??

entri kali ni wan nak review produk dari MEM Watches Produk! jam dorang ni bukan yang biasa je tapi luar biasa. jam untuk lelaki dan perempuan ada. apa yang bestnya pasal jenama MEM ni dorang selalu bagi diskaun kaw kaw kalah promosi celcom. haha. 

Kalau bernasib baik korang boleh dapat diskaun 70%/50% tau. harga pun berbaloi lah. berbanding jam2 kat kedai tu. sesuai sangat lah kalau korang tengah cari hadiah nak bagi kengkawan/makwe or pakwe or keluarga.


Yang ni jam wan order dari MEM Watches Malaysia

Gambar kat atas ni jam wan. dia datang dengan package yang sangat2 exclusive (termasuk dengan paper bag yang kat belakang tu).

Bila korang buka kotak hitam tu dia macam kat gambar bawah ni


MEM Watches Malaysia

Korang beli jam dapat percuma pen gak untuk yang special edition. pen bukan macam kat kedai runcit tu. ni pen dia original dan berat. tak lupa juga dengan WARRANTY CARD setahun! setahun y'all! tak rugi kan beli. 


MEM Enigma Special Edition Watches Malaysia

Tadaaaaaaa ni lah dia jam wan. jam wan yang order tu special edition. kenapa special edition? sebab tengok lah nombor dia. tulisan jawi tu. putaran jam pun lawan arah jam macam orang tawaf tu.

Kalau korang berminat nak beli jam macam wan ni korang boleh klik "SINI"

Klik untuk official website --- "MEM Watches Malaysia"

Sekian sahaja review wan kali ni. jumpa korang kat entri seterusnya. ;)




No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers