Saturday, March 4, 2017

Mobile Legends: Bang bang


Hi semua?? Entri kali ni wan nak cerita pasal game pulak. asyik cerita pasal cinta-cinta ni bosan pulak. ada baiknya cerita pasal game ni. haha

Actually, wan baru je terjebak dengan dunia game kat "phone". dulu wan memang gamer tegar. tapi main game kat laptop je. wan main dota dan banyak lagi (termasuk dengan game dinner dash) haha.

Ramai kata game mobile legends ni tiru game lain. yup memang betul. dah banyak game 5vs5 kat google play dan apps store. tapi ni game yang paling best pada pandangan wan. tak tahu pulak bagi korang kn.

Ni bukti wan memang main game mobile legends ni. haha

Walaupun game ni mungkin nampak senang. korang cuba lah main dulu. kalau jumpa team yang noob. memang kalah lah jawabnya. haha.

Finally wan dapat PENTA KILL

Kepada korang yang berminat nak join or try game ni boleh download game mobile legends kat sini. klik je link tu. jangan risau, bukan virus. 


Ok lah. itu je entri wan kali ni. wan review bukan sebab kena bayar tau. wan review sebab wan suka game ni. pape pun wan nak gtau twitter wan dah tukar nama. kalau nk follow wan kat twitter, boleh lah klik "SINI". tq guys! 



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers