'Mulakan Hidup Baru'

11:34 AM


hari ni ada mood nk tulis blog.. =) sekarang kehidupan aku da brtmbh baik.. just sakit sikit je lagi.. =) korang apa khbr?? sihat?? msti la shat kan..hihi.. mari kita mulakan hidup baru.. lagi pun.. tahun baru da nk dekat.. tahun lalu kmi sambut kat sandakan.. best.. bnyk bunga api.. =)tpi thun ni tk thu la.. mgkin kat umah je..huhu..  tahun 2011 ada la tahun aku SPM.. mati la aku... aku msh blum pndai dlm subjek kimia..huhu.. mmang la aku tk pndai..klau aku pndai buat apa nk gie skolah..hihihi... saje je gurau... panas nya kat bilik ni.. =( ok ok.. sambung blik..  mulakan hidup baru..mmang best !! korang cuba la.. msti nk lagi..hihi.. skrg aku da tk prlu fkirkn dia.. aku perlu fokus kat SPM... blah.. blah.. blah.. boring la plak..k la stkat ini je.. aku nk minta maaf.. sbb.. pic aku kt sabah hotel blum upload.. sbb.. aku tk brgmbr pun..hihi.. mother aku je y brgmbr... =) bye..

You Might Also Like

2 comments

  1. pg ka juga kamu taun baru 2010 ari tu wan? kak ngn abgmu tu....hihiihihih....nasib bek x tejumpa....kantoi...hehehehe

    ReplyDelete
  2. pegi..hehe.. ada jga kak.. dia gtau.. dia p ngan kakak..hihi

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...