'YOU SMILE I SMILE'

10:45 AM

Hari ni aku rasa ok sikit..huhu..
tpi aku tk henti2x sakit.. aku tk thu kenapa aku t henti sakit..
aku rindu dia sangat kowt.. huhu..
dia ada msj aku.. aku hapy sangat biler dia kata dia sayang aku..
tpi kali nie lain..sbb syg sbgai 'Kawan' je (sedihnye..trus nangis)
aku kena redah.. kena terima hakikat..
tpi aku tk ley.. aku cintai dia sangat.. huhu..
maafkan la aku.. =( aku memang menyesal! aku stupid!
knpa la aku mcm nie..
aku rasa mcm nk bunuh diri..aku da nk Putus asa..
Tpi aku kena kuat! aku kena buktikan kat dia..
yang kali ni.. aku cinta dia!!walaupun dia just syg aku sbgai kawan..
aku tk kesah.. aku msh syg dia mcm time kami couple dulu..
aku la orang yang paling rugi kat dunia..!
knpa aku tk cintai dia betul2x.. skrg aku rasa akibat perbuatan ku..
'LOVE YOU FOREVER!'


You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...