Thursday, November 17, 2011

SPM 1st weeks


Assalamualaikum semua rakan2x blogger wan? korang apa khabar smua? sihat? sory la tk dapat nk update blog ni. kali ni betul2x da penuh dengan sarang labah2x kat blog wan ni. mesti tak ramai yang datang berkunjung ke blog wan semasa wan tk update kan?? uhuhu.. tk pe.. tk pe..

ok back to the topic. pada 14 NOVEMBER 2011, merupakan hari pertama exam SPM bagi tahun 2011.

JADUAL MINGGU PERTAMA PEPERIKSAAN SPM
Isnin : Bahasa Melayu (Kertas 1 & 2)
Selasa : English (Paper 1 & 2)
Rabu : Sejarah (Kertas 1 & 2)
Khamis : Mathematics (Paper 1 & 2)

Dan Hari ni Hari Jumaat <3 tak de paper. so enjoy! sambung pada minggu hadapan. yeah! ada masa untuk study subjek Pendidikan Islam (Monday) & Add Math (wednesday).

wan just nk kongsi pengalaman wan time menjawab paper SPM. =) smua ok je! dapat jawab dengan tenang dan cukup masa! tapi, time menjawab paper Mathematics (Paper 2 : Section A). wan tak cukup masa.. sedes tahap dewa! mommy! help me. kenapa wan tak cukup masa? kenapa? kenapa? huhu. wan baca soalan lama sangat.

dalam hidup wan. ni first time wan tengok paper Mathematics Macam Hard je! no easy. tak tahu nape. -,-'
soalan SPM tahun2x lepas dari tahun 2005 - 2010 wan da jawab. semua senang. dan cukup masa. tetiba plak kali ni tak cukup masa. sedih!!

lagi satu, wan nak gtau kat korang! jangan caye sangat kat soalan2x target 2. huhu. nyesal ikut ckp org 2! kata konfom keluar! tk de kaitan langsung dengan apa yang kuar -,-' nasib wan da ulangkaji untuk semua bab. huhu. nasib. nasib. Thanks for Allah s.w.t <3

ok guys, sampai sini je celoteh wan kali ni. hehe! thanks ya sering melawat blog wan ni =) wan nak lupakan yang da lepas. just focus to the next paper (Pendidikan Islam & Add Math)

Semoga Kita Semua dalam keadaan sihat sejahtera. =) dan dilindungi oleh-Nya. amin! jangan memandu laju2x. maafkan wan kalau ada tersilap kata dan mengguris perasaan korang. maafkan wan. (^_^)

PESANAN IKHLAS DARI TUHAN TANAH
Korang jaga dri baik2x. jangan lupa mandi, makan, dan solat. time solat 2. jangan lupa doakan wan mendapat keputusan spm yang cemerlang dan terbaik. amin.... =)

4 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers