Tolong Ingatkan Aku

6:09 AM

hye semua? apa khabar? hope semua sihat.. amin.. korang dapat tengok kan..wan da jarang update blog.. yela.. wan fokus jap dalam pelajaran. (@_@)

wan harap. korang tak lupa untuk doakan wan dan pelajar2x yang bakal menduduki
SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM) =)

dan lagi satu..tolong ingatkan wan!! tinggal 

55 HARI LAGI MENJELANGNYA SPM
chayo2x wan! i believe u can do it! TAKE it EASY. jangan berhenti belajar. selagi kita belum jawab paper SPM. masih ada masa lagi.

dan di sini wan ingin menyatakan. wan takan berfacebook dalam masa terdekat ni sampai la SPM. k. =) sorry. pape hal. contact je nmbr wan yang tertera kat FACEBOOK 2. =) kalau contact wan. jangan lupa gtau nama korang. ok. wan nak g mandi + makan + study 

bye semua! LOVE U ALL!! tinggalkan komen korang. jangan lupa LIKE juga..

You Might Also Like

3 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...