SELAMAT HARI RAYA

7:54 AM


Assalamualaikum semua? wan nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT KWN2X BLOGGER YANG MENYAMBUT PERAYAAN INI.. 

sory late wish, maklum la agak busy bantu mama buat kerja kat umah ni =) wan ingat nak wish sebelum raya pertama. tapi nampaknya tak sempat -,- pape pun. korang beraya jangan lupa orang yang telah meninggalkn kita. jangan lupa dunia plak. 

makan 2 biar berdiet sikit. jangan menternak lemak je. =P hehe. hati2x d jalan raya. ingat orang yang tersayang =) ok la 2 je.. muah! love u all! selamat hari raya! nak duit raya!!!! -,-'

You Might Also Like

1 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...