Monday, September 12, 2011

I HAVE NO MEMORY OF YOU


Hello Hello baby! =) hehe.. nak update! nak update blog! tapi tak de idea nak tulis about apa.? ~_~ huhu.. sape ada idea 2 bleh la gtau wan ye.

ok. entry ni berkaitan dengan apa yang terjadi dan berlaku kat wan di sekolah. 

Hari ni wan bangun tepat pada pukul 4:00AM. tujuan utama bangun awal nak study jap sebelum ke sekolah. tapi apa yang berlaku kat wan? wan da bangun.. wan mesej kawan2x wan. wan mesej macam ni

"Assalamualaikum? friend ko pakai baju pe? baju sekolah or baju sukan sekolah?"

wan tanya kawan wan..meka guna baju sukan or baju sekolah. maklum la. hari isnin ada subjek pendidikan jasmani. dari 6 orang kawan wan yang wan mesej. hanya 2 orang yang mesej. iaitu blogger Shekyn dan blogger Daty. sorry tak tag nama. hehe. mereka pun balas mesej wan 2

"w'salam. guna baju sekolah"
.............................................................................................................................................

after that, wan pun sampai la ke sekolah. wan gerak dari umah 6:25AM. sampai kat sekolah pada pukul 6:50AM. wa! jauh jga perjalanan.. tapi tak pe, wan ke sekolah hanya 1niat je. nak menimba ilmu
(betul ke ejaan wan 2..?) haha..

sampai ke sekolah. wan penuh dengan semangat nak belajar bab2x baru dalam subjek hari ni. hari ni subjek

EST (english for science and technology)
PJ (pendidikan jasmina dan kesihatan)
PA (prinsip perakaunan)
PI (pendidikan islam)
+M3 (additional mathematics)

Hari ni hanya belajar subjek PA dan +M3..sedih je..huhu. mana semua cikgu ni!! SPM da nak dekat ! huhu. hilang mood nak study! cehceh! wan wan.. pa la kau ni! kalau nak study mana bleh ada mood or tk de mood. kena teruskan gak.

....................................................................................................................................................................wan da lupakan sorang 2! yeah! akhirnya berjaya.. satu memory tentang dia pun wan tak de simpan! padan muka!! hehe.. thanks to ALLAH S.W.T =) 

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers