menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

2:40 PM

Assalamualaikum pembuka bicara aku pada kali ini. ;) 

buat pertama kalinya aku menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA BINTULU ni. selama ni dengar akak dan kengkawan aku cite je. 12 Febuari 2013 merupakan tarikh di mana aku pertama kali menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA ni. 

Best gak dapat tengok haiwan2 liar dan terbiar ni.. hahaha.. pape pun layan gak.. korang layan la beberapa gambar yang aku snap semasa aku berada kat sana. *kurang manusia..time too smua balik kg* wkwkwkwk..

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Taman Rama-rama TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Burung Unta Di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Kucing Hutan di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Harimau di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK * abg ipar * (bukan yg menjelir lidah) hahaha

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK * anak buah aku yang pertama *

Buaya di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK 
Sekian sahaja laporan aku pada kali. sekian terima kasih ! xoxo..kalau sudi follow & komen la sekali.. :)) byebye.. Assalamualaikum ~



You Might Also Like

1 comments

  1. bestnya kalau dapat gi sarawak.. leh singgah taman bintulu ni..

    cantik gambar yg di ambil.. edit guna apa yea jd gmabr 2 mcm classic sikit kaler dia?

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...