Wednesday, June 5, 2013

menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Assalamualaikum pembuka bicara aku pada kali ini. ;) 

buat pertama kalinya aku menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA BINTULU ni. selama ni dengar akak dan kengkawan aku cite je. 12 Febuari 2013 merupakan tarikh di mana aku pertama kali menjejakkan kaki ke TAMAN TUMBINA ni. 

Best gak dapat tengok haiwan2 liar dan terbiar ni.. hahaha.. pape pun layan gak.. korang layan la beberapa gambar yang aku snap semasa aku berada kat sana. *kurang manusia..time too smua balik kg* wkwkwkwk..

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Taman Rama-rama TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Burung Unta Di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Kucing Hutan di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

Harimau di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK * abg ipar * (bukan yg menjelir lidah) hahaha

TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK * anak buah aku yang pertama *

Buaya di TAMAN TUMBINA BINTULU, SARAWAK 
Sekian sahaja laporan aku pada kali. sekian terima kasih ! xoxo..kalau sudi follow & komen la sekali.. :)) byebye.. Assalamualaikum ~



1 comment :

tenku butang said...

bestnya kalau dapat gi sarawak.. leh singgah taman bintulu ni..

cantik gambar yg di ambil.. edit guna apa yea jd gmabr 2 mcm classic sikit kaler dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers