Wednesday, June 5, 2013

Video DIA Student, part 1, UiTM Sabah

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia smua ! :) sudah lama aku menjanda menyepi tanpa sebarang update selepas aku kena hack hari 2.. (T_T)

bukan menyepi sebab apa.. cuma menyepi untuk bersama keluarga.. masa cuti yang tinggal beberapa hari ni aku penuhkan bersama keluarga tercinta , tersayang dan segala2 TER.. terutamanya mama & papa. :*

ok la . str8 to the point je la. malas nak bunga2kan ayat. hihi.. korang layan la video kat bawa ni. video ni time aku part 1 kat uitm sabah. ;) layaann... zasss ~



AKU RINDU KAMU

terima kasih sudi baca entry ni dan & watch movie buatan tangan aku sendiri ni.. ^_^ ada masa lagi aku update. insyaAllah.. Assalamualaikum.. tak jwb dosa, jwb dapat pahala *bagi yang muslim* :)




1 comment :

marniey zul said...

ada masa pula buat video. :P *kidding*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers