Sunday, May 19, 2013

Facebook dan email kena hack

Assalamualaikum dan salam 1malaysia.!

entry ini bukan nak memburukkan mana-mana pihak. cuma nak bagi tunjuk betapa kejamnya mereka yang digelar HACKER *la sangat.. 

kalau korang 2 pro sangat jangan la sampai email dan facebook aku pun korang nak HACK ! macam bangang je perangai macam 2. korang pegi la hack pages yang hina nabi ke.. hack pages yang hina malaysia ke. 

Buat kerja yang elok sikit. jangan nak susahkan orang lain !

Tadi aku nak reset PASSWORD tetiba ade ternampak ALTERNATE email : 

PENGGODAMMALAYSIA@LIVE.COM ? *siapa ni??

Facebook dan email kena hack

Facebook dan email kena hack
Facebook dan email kena hack
gambar ketiga 3 korang tengok la orang 2 asal mana.. macam cibaii !! chooii !!

Kalau anda rasa diri anda 2 seorang HACKER ! sila AMBIL NOTA KORANG ! jangan buat kerja BODOH dengan mengHACK facebook or email orang lain ! klau nak buat kerja mengHACK 2 pegi hack FACEBOOK or EMAIL mak bapak korang punya !

Semoga ALLAH S.W.T membuka pintu hati korang agar TIDAK membuat KERJA BODOH lagi yang macam ni ! sekian.. mohon maaf kalau ada terkasar bahasa..




2 comments :

tenku butang said...

lorrr.. sape yg buat keje x elok ni rizwan? hemm.. hari tu kes curi gambar n guna untuk buat account FB/Twitter lain kan? kali ni kena hack lak? adoii.. ada org dgki dgn awk ni rizwan...ada syak sape2 x? kot kenalan terdekat mana tau..

iAmCekbolat said...

mintak baik baik . slalu hacker ni nk tngok kita mengerang je .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers