Thursday, May 2, 2013

Done Booking AirAsia Ticket

Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua ! :* hehe..


AirAsia Modify Booking Ticket

Alhamdulillah aku da selesai menguruskan hal pembelian tiket airasia ni. hahaha! my mom da bertanya kat aku "da beli tiket pulang sabah?" . aku : "belum" . . but hari ni aku jawap "aku da beli tiket balik sabah mak". my mom jwp "ok! ;)" hehe. rindu giler2 ngan my ratu hati beloved mom.. :* siapa la tak rindukan mak dan mak mane yang tak rindukan anak kan ? huhu. 

First time aku beli tiket sendiri secara online. sebelum ni abg aku yang kedua jew selalu uruskan. :') baru aku tahu macam mane . muahaha! pape pun thanks pada kawan aku yang turut sama membantu aku membeli tiket ni.. :3 tanpa korang aku memang blurr.. hahaha!

Sekarang aku masih kat penang, kat Georgetown. maybe 7hb or 8hb mei ni aku gerak PENANG - KUALA LUMPUR. yeaah!! I'm coming KUALA LUMPUR !! *habis la duit aku* LOL. kalau korang duk KL. meh la jumpa dan lepaking ngan aku. aku ni orang kg je. tak tahu sangat jalan2 kat KL 2.. klau korang ade best gak. 

Aku nak tanya satu kat korang..kat mane tempat best untuk LEPAK-LEPAK & SHOPPING ? aku tak nak la tempat yang kurlasss sangat. asalkan barangan dia cantik pun da ok.. :3

Sekian terima kasih.. #entrySimple ~




2 comments :

azizah :) said...

harga tiket mahal kan... jijah sebelum ni dr KL-Sabah rm170..huhu

afiqazizan said...

mahal tiket tu..tapi takpe..demi nak jumpa family :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers