Friday, May 3, 2013

Vote For BN (PRU13)

Assalamualaikum dan salam 1malaysia smua.. ^_^

bertemu lagi kita dalam rancangan gosip2 melodi.. *merepek* hahahaha. 

Hari ni tetiba aku ada semangat nak update blog di siang hari. selalunya waktu malam je aku banyak idea. ish3.. idea ni datang tak tepat pada masanya. hmmm. ok la. aku nak memberi sokongan kepada BN a.k.a BARISAN NASIONAL ! kepada korang yang da boleh mengundi. undi la BN ! Hidup BN ! 

"UMNO terus mara untuk rakyat MALAYSIA"

wan pun semangat la online fb pepagi buta dan ada sorang kawan wan post picture kat bawa ni

vote for BN (PRU13)
wan pun komen la "Hidup BN !" tetiba c mamat pic profile keta hijau *nampak sangat sokong pembangkang* kan..kan.. dia cakap BN = Bangla Nation..

korang layan picture kat bawa ni..

sifat penyokong pembangkang


dia yang kutuk mengutuk.. dia juga yang cari pasal. aku tak tau nak lebel kan mamat ni sebagai apa. -.- mcm mereng je.. hahaha.. no komen. -.- pape pun kita rakyat malaysia kena hormat menghormati antara satu sama lain walaupun lain parti.. (Y)


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers