Sunday, May 12, 2013

fake picture itu gambar aku

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia smua. hehe..

memalam ni aku tetiba gigayh nak update blog. bukan sebab ape. tadi aku on FB. tetiba je aku tertengok ade someone gunakan picture aku kat twitter.

Eh ? mcm kenal je mamat baju putih 2. rupanyaaaa 2 picture aku sendiri. -.-"

*layan picture kat bawah ni*

fake picture itu gambar aku
Alahaaiii ! da berapa puluh bulan dan hari dia guna picture aku 2. -.-" please3 la jangan guna picture aku tanpa kebenaran aku ! *mustahil aku bgi kelulusan guna gambar aku* huhuhuu. 

suka hati dia je guna pic aku tanpa izin ! huhuhu.. kalau korang nak kenal2 mamat yang telah guna pic aku 2 boleh klik "SINI" haisshh.. tension dan stress la klau mcm ni. hahaha

SOALAN : Famous ke aku ? :3
JAWAPAN : TAK FAMOUS ! aku mna la famous mcm korang. aku cuma ramai member2. rasanya aku da cerita kat entry2 sebelum ni. huhu.. aku ramai kenalan sebab aku da banyak kali jalan-jalan sebab 2 aku ramai kawan ;p peminat ? setakat ni tak de lagi. huhu. smua aku anggap KAWAN !

*kepada korang2 yang berhasrat nak guna pic aku untuk benda-benda yang pelik. baik STOP ! aku memang anti dengan orang2 yang mcm 2.. huhuuu 

Sekian Terima Kasih !




3 comments :

boni kacak said...

ataupun itulah peminat bro tu?hehehe

TUGAU GATES said...

muhun guna gambar kau untuk poster anti dadah.hahaha

tenku butang said...

aiyooo.. guna gambo x mintak izin? parah.. lebih2 lagi klu guna untuk tujuan x elok.. hemm.. beraninya org tu.. hu2.. opsss.. entah2.. peminat bro tak? ha2..

teman akn buat bloglist dalam masa terdekat ni.. nanti teman masukkan awk sekali yea.. thanx sebab sudi masukkan teman dlm bloglist awk.. alhamdulillah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers