Friday, May 3, 2013

Sabahan Troll : Cerita Gay

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog rizwan ewan ! 

kepada korang yang teringin sangat nak tahu macam mana cakap sabah.. korang layan la cerita kat bawa ni.. sekian ! *tergelak golek2* hahahaha

Sabahan Troll : Cerita Gay
Kepada korang yang tak faham memang tak akan gelak. kepada yang faham for sure akan tergelak. hahahaha. kalau macam ni la. boleh gila mak ayah. -.-" huhuhuuu

kalau nak tengok leboh banyak troll macam ni.. korang boleh pegi FB dan search "SABAHAN TROLL" ;)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers