Sabahan Troll : Cerita Gay

10:02 PM

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog rizwan ewan ! 

kepada korang yang teringin sangat nak tahu macam mana cakap sabah.. korang layan la cerita kat bawa ni.. sekian ! *tergelak golek2* hahahaha

Sabahan Troll : Cerita Gay
Kepada korang yang tak faham memang tak akan gelak. kepada yang faham for sure akan tergelak. hahahaha. kalau macam ni la. boleh gila mak ayah. -.-" huhuhuuu

kalau nak tengok leboh banyak troll macam ni.. korang boleh pegi FB dan search "SABAHAN TROLL" ;)



You Might Also Like

1 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...