Thursday, May 9, 2013

Final Examination Result For UiTM student (2013)

Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua !

hari ni hari yang cukup menakutkan buat student-student UiTM. sebab hari ni result final exam keluar. hahaha. 9 MAY 2013 merupakan tarikh keramat buat mereka termasuk la aku sendiri.. -.-"

!@#$#@%$^%&^&%^%*^&%$%#$ *mencarut

hahahah ! actually , result ni da keluar tepat pukul 12am ( 9 may 2013 ) . keluar je result ni aku terus check.. check.. dan check..........

student uitm portal
Tadaaaa ! ok da check.. alhamdulillah. result aku tak la meletop sangat.. tapi bersyukur la sesangat sebab tak de yang repeat. :') tahniah buat kawan2 sekelas yang dapat result gempak lagi meletop ! 

Mak cakap redha jew.. da buat yang terbaik.. so kena terima jew la kn..

Nantikan persaingan aku next sem.! :)

kepada yang tak dapat result gempak macam aku ni.. harap sabar dan redha jew k.. bersyukur la dengan result yang korang dapat 2.. :) 

sekian terima kasih




3 comments :

yang baik Ishak said...

belum lagi jadi pengkritik tetap
akan tetapi kemungkinan bakal jadi

so... tahniah atas keputusan peperiksaan yang tak berapa nak meletop tu ...hehehe

Asyiffa Aida ♥ said...

syukur dgn apa yg kita ada. bersabar dgn apa yg tiada. btw congrate ! :)

tenku butang said...

sedap pulak lagu background blog awk ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers