Final Examination Result For UiTM student (2013)

1:09 AM

Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua !

hari ni hari yang cukup menakutkan buat student-student UiTM. sebab hari ni result final exam keluar. hahaha. 9 MAY 2013 merupakan tarikh keramat buat mereka termasuk la aku sendiri.. -.-"

!@#$#@%$^%&^&%^%*^&%$%#$ *mencarut

hahahah ! actually , result ni da keluar tepat pukul 12am ( 9 may 2013 ) . keluar je result ni aku terus check.. check.. dan check..........

student uitm portal
Tadaaaa ! ok da check.. alhamdulillah. result aku tak la meletop sangat.. tapi bersyukur la sesangat sebab tak de yang repeat. :') tahniah buat kawan2 sekelas yang dapat result gempak lagi meletop ! 

Mak cakap redha jew.. da buat yang terbaik.. so kena terima jew la kn..

Nantikan persaingan aku next sem.! :)

kepada yang tak dapat result gempak macam aku ni.. harap sabar dan redha jew k.. bersyukur la dengan result yang korang dapat 2.. :) 

sekian terima kasih




You Might Also Like

3 comments

  1. belum lagi jadi pengkritik tetap
    akan tetapi kemungkinan bakal jadi

    so... tahniah atas keputusan peperiksaan yang tak berapa nak meletop tu ...hehehe

    ReplyDelete
  2. syukur dgn apa yg kita ada. bersabar dgn apa yg tiada. btw congrate ! :)

    ReplyDelete
  3. sedap pulak lagu background blog awk ni..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...