Wednesday, October 30, 2013

Lady Gaga kembali membawa ARTPOP !

Hye you alls! kemain kan tajuk entry aku kali ni. hahaha.. aku nk cerita pasal miss gaga yang aku da lama minat ni.. semenjak form 4 lagi aku start jadi fans dia ni.. hahaha.. :3 


Selepas born this way tour d tamatkan sebab gaga sakit. populariti gaga menurun. pendapatan pun menurun. semua decrease. tapi peminat dia *aku* tetap setia menanti kepulangan gaga ke dalam arena muzik ni. 

sekarang gaga da kembali! yahoo.. kali ni dia membawa album barunya yang bertajuk ARTPOP! ARTPOP! ARTPOP! 

album 2 akan keluar pada : 11 NOVEMBER 2013 !

untuk maklumat lebih lanjut. korang bolah la follow LADY GAGA kat twitter



tq guys sebab sudi baca entry ni. follow la gaga eh ;) *promote..hahaha


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers