Wednesday, October 9, 2013

Selamat Bercuti Buat Semua Warga UiTM (Diploma Student) !


Assalamualaikum dan salam 1malaysia smua ?? sebelum berakhirnya paper exam aku untuk sem ni.. aku nak ucapkan selamat bercuti buat semua kengkawan yang d sayangi.. 


Bila ada masa bercuti.. gunakan masa yang ada 2 sebaiknya. jangan buat benda2 yang membahayakan nyawa sendiri. ada baiknya pergi kerja part time. boleh dapat duit lebih sikit. hahaha. tapi ada gak baiknya kalau stay rumah, luangkan masa bersama keluarga :)

Aku ada 1paper lagi. hari jumaat ni (11/10/2013).. paper account :') risau gak. banyak lagi yang aku tak berapa faham ni.. risau.. risau.. 

Pape pun, korang doakan la admin blog ni ye. :'D

Selamat bercuti semua ! jaga diri ! jangan lupa diri :p hahahaha..

Thank you sudi baca entry simple ni.. salam.


2 comments :

Jia Rizaira said...

Selamat bercuti....

jemput datang ke sini..
http://mindakabur.blogspot.com/

Kisah Si Dairy said...

selamat bercuti...patutlah adik pun nak balik da,..cuti sem rupanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers