Selamat Bercuti Buat Semua Warga UiTM (Diploma Student) !

3:28 PM


Assalamualaikum dan salam 1malaysia smua ?? sebelum berakhirnya paper exam aku untuk sem ni.. aku nak ucapkan selamat bercuti buat semua kengkawan yang d sayangi.. 


Bila ada masa bercuti.. gunakan masa yang ada 2 sebaiknya. jangan buat benda2 yang membahayakan nyawa sendiri. ada baiknya pergi kerja part time. boleh dapat duit lebih sikit. hahaha. tapi ada gak baiknya kalau stay rumah, luangkan masa bersama keluarga :)

Aku ada 1paper lagi. hari jumaat ni (11/10/2013).. paper account :') risau gak. banyak lagi yang aku tak berapa faham ni.. risau.. risau.. 

Pape pun, korang doakan la admin blog ni ye. :'D

Selamat bercuti semua ! jaga diri ! jangan lupa diri :p hahahaha..

Thank you sudi baca entry simple ni.. salam.


You Might Also Like

2 comments

  1. Selamat bercuti....

    jemput datang ke sini..
    http://mindakabur.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti...patutlah adik pun nak balik da,..cuti sem rupanya.

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...