Korea McDonald's Rich Chocolate Pie (Video)

7:47 AM


Mcd sekarang bukan main kreatif. ada je idea dan resepi baru setiap minggu/bulan. baru-baru je keluarkan yang aiskrim durian tu. sekarang dah ada " Rich Chocolate Pie". tapi ni bukan kat malaysia ye. harap-harap nanti ada kat malaysia. sebab tengok video tu pun telan liur. haha

Korea McDonald's Rich Chocolate Pie
Korea McDonald's Rich Chocolate Pie
Korea McDonald's Rich Chocolate Pie

Ok jom layan video kt bawah ni. haha


Macam mana? terliur tak? haha. wan memang suka coklat. kalau nak bagi hadiah tu. bagi coklat ye. tak ya yang mahal-mahal. kitkat pun dah cukup :p


Sumber: Viral Buzz Trend

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...