Sehari Sebelum Result SPM 2011 Keluar

3:42 PM


Assalamualaikum semua?? 
semangat rasanya wan nak update blog pepagi ni.. ^^
maklum jew la..tengok tajuk entry ni pun konfom korang da tahu..huhay !! kalau korang tak tahu knpa wan semangat pepagi buta ni..korang buat muka blurrr je k.. asalkan layan cerita wan ni.. hahahaha..

NERVOUS + TAKUT

semakin bertambah dalam diri wan.. esok!?? esok ke?? yups! esok result SPM 2011 keluar.. OHMY!! nervous + takut sangat2!! chill la wan.. ;) wan kan da biasa ambil2 result ni.. *saje tenangkan diri sendiri*
dalam hati rasa nak tercabut je nyawa..sobsob :') percepatkan la masa!! please3x :) da tak sabar nak tengok result aku! huhuhuhu.. jangan buat aku tertanya2!! hehehe

GOOD LUCK TEAM SPM 2011 !! <3

korang kena ingat! korang kena redha dengan keputusan yang akan keluar ni.. redha dengan hati yang terbuka.. yang dapat keputusan cemerlang jangan duk happy tapi tak bersyukur :'P *terase ke??
bila kita da berjaya..dan mencapai matlamat 2..bersyukurlah pada yang maha berkuasa..iaitu ALLAH S.W.T kerana memberi korang rezeki untuk berjaya. tanpanya belum pasti korang boleh berjaya..huhu,, :D

JANGAN BERSEDIH

Redha! redha dan terima seadanya result SPM 2! tak ea nk bising2..hehe.. all the best guys! jangan sedih2 k.. da macam kena tinggalkan suami..hahaha..teruskan berdoa..jangan pernah berhenti..nescaya ALLAH S.W.T pasti akan memberi rezeki kepadaMU kelak ;)

2 je..terima kasih sudi baca :D

You Might Also Like

4 comments

  1. haha ! gud luck to you too la wan.. ala.. relax saje.. kalau takut pun xgune jugak.. bukan boleh reverse balik mase then repeat spm.. we kno yg kite dah buat sehabis baik.. :)

    ReplyDelete
  2. wish u gud luck :') saya pun amik result esok . wuu ~^^ redha je ape result nya . kita dah buat yang the best kan .

    ReplyDelete
  3. huhu gud luck laaa ^,^ saya pown calon spm 2011,, so esok ambil result jugak ==' wah memang menakut kan laa tp kita kene redha laa apa yg kita buat kan ^^,

    ReplyDelete
  4. xpaa..dah buat yg terbaik kan..
    insyaALLAH..ada rezeki punyaa..^^V
    gudluck..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...