Photography Group : The 3rdEYE Crew

6:24 PM

Assalamualaikum semua? kat entry ni aku ingin memperkenalkan photography group iaitu 
The 3rdEYE Crew untuk maklumat lebih lanjut..sila klik "SINI"

tetiba jew wan boleh terJOIN group ni..actually, ada cerita di sebalik tabir..kenapa wan boleh terJOIN group   photography ni..

Pada suatu hari..di sudut bangunan wan berdiri menanti seseorg sambil membelek-belek camera wan NIKON D31000..ceh! da macam cite budak-budak 2tahun. hehe.. okay.. time 2 wan pegi bandar sorang-sorang je. wan gantung kat leher wan camera NIKON D31000.. tetiba jew. 3org mamat datang kearah wan..smua mamat 2 ada camera nikon jgak..tapi nikon yang lebih power!!! jealous sangat-sangat wan time 2.. 

salah seorang mamat 2 bertanya kat wan "sorang-sorang jak ka? atau dengan kumpulan?" dalam hati wan "eh! tetiba plak mamat ni..da la tk de salam"..wan kata jew la..yang wan sorang-sorang jew. tak de group or kawan-kawan. dorang terus ajak wan pegi ke Padang Merdeka, Sandakan, Sabah. dalam hati wan masih tertanya-tanya. nak ikut ke tak? -.-" confiusss! dorang kata. petang ni dorang ade event berphoto shoot kat Taman Rimba, Sandakan. pada pukul 3ptg *mcm tak caye jew..ade org ajak pegi event photo shoot. first time! hahaha

 kita skip cite ni.. ok! jam wan menunjukkan pukul 3ptg. wan pun on the way. pegi lokasi pengambaran 2. wan sampai jew. wan tengok ramai org! fuyoo! semua yang da pro dalam bidang-bidang photography. camera pun semua yang besar-besar. jealous sekali lagi. -.-" huhuuu. wan datang je. smua tengok wan! sobsob. malunye *merah muka* :3 please! jangan tengok wan! hahaha. wan buat muka tak malu jew. yang paling penting senyum :)

klik untuk perbesarkan gambar
Tadaaa!! :D cari la wan kat dalam pic ni kalau korang dapat :P hehe.. 

tema event time ni : "GADIS SONGKET"

ce korang tengok perempuan yang berbaju songket d bahagian depan. itulah model untuk event ni. tapi model-model ni pun baru first time join event. nampak sangat mereka agak kekok berpozing. hampeehh. hehe.. kalau nak jadi model 2. rajin-rajin la tengok America's Next Top Model kat channel 711. konfom korang boleh jadi pro dalam bidang modeling bila tengok rancangan ni. hehe.

tapi memang time ni. wan banyak belajar ilmu baru dalam bidang photography ni. actually, kalau nak join group ni adalah percuma! tiada bayaran langsung! kalau tak de camera pun tak pe. dorang boleh pinjamkan. seyes! wan tak tipu ^_^ yang penting sekali ada minat! dorang ada buat event setiap hari Ahad. sape-sape nak jadi model pun boleh. tiada bayaran langsung!

Kalau korang berminat join group ni. sila klik "SINI"

ok! thanks guys sudi baca entry ni.. sekian

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...