Keputusan Sistem Semakan Penempatan Pelatih PLKN

7:56 PM

Assalamualaikum semua? -.-" pepagi da kecoh kat timeline twitter and news feed kt facebook dengan penempatan PLKN ni.. ecehcehceh.. ade la jgak yang happy cuz dapat jauh..wan tk happy pun.. :')


tak best la macam ni.. hehe. wan nak tukar tempat boleh? boleh laaa.! please.. :'D kita nk kat sabah.. tak nak dapat jauh2. sebab mak dan ayah tak dapat melawat kalau jauh ni.. :'(

tapi tak pe. kita nak mencari pengalaman berjauhan dengan keluarga. :) harap2 semuanya berjalan dengan lancar dan jayanya ! ramai yang tak nak pegi PLKN.. tapi sebenarnya korang kira beruntung tau! ramai lagi yang kat luar sana nak PLKN tapi tak dapat.. bersyukur k! :)

SAYA BANGGA TERPILIH PLKN.. bhahahaha!! xD

sila layan pic ni.. ^_^
Sekian terima kasih. nak pegi mandi.. pastu kuar jalan2 and pegi kerja.. ;D jumpa lagi. kbye. :P

You Might Also Like

10 comments

  1. haha.. selangor teruss wan dpt.. terbaeekkk

    ReplyDelete
  2. plkn depan rumah aq laa....hahaha

    ReplyDelete
  3. CekbOlat-bOlat : A'ah aku dpt! >.< huaahuhuhuaaa

    ReplyDelete
  4. lumi shara jagat : hahaha! iyakan..trus dpt yang jauh.. :3

    ReplyDelete
  5. mizz_pua : yeka? untunglah! kena dtg melawat wan!! :')

    ReplyDelete
  6. Hani Miracle : yekw? wahh! untunglah sya :3

    ReplyDelete
  7. waa , untung la dpt jao , kem princes haliza tu pling best !

    ReplyDelete
  8. untung? untung la sngtkan..tk de sape nk lawat :'C

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...