Wednesday, April 4, 2012

Keputusan Sistem Semakan Penempatan Pelatih PLKN

Assalamualaikum semua? -.-" pepagi da kecoh kat timeline twitter and news feed kt facebook dengan penempatan PLKN ni.. ecehcehceh.. ade la jgak yang happy cuz dapat jauh..wan tk happy pun.. :')


tak best la macam ni.. hehe. wan nak tukar tempat boleh? boleh laaa.! please.. :'D kita nk kat sabah.. tak nak dapat jauh2. sebab mak dan ayah tak dapat melawat kalau jauh ni.. :'(

tapi tak pe. kita nak mencari pengalaman berjauhan dengan keluarga. :) harap2 semuanya berjalan dengan lancar dan jayanya ! ramai yang tak nak pegi PLKN.. tapi sebenarnya korang kira beruntung tau! ramai lagi yang kat luar sana nak PLKN tapi tak dapat.. bersyukur k! :)

SAYA BANGGA TERPILIH PLKN.. bhahahaha!! xD

sila layan pic ni.. ^_^
Sekian terima kasih. nak pegi mandi.. pastu kuar jalan2 and pegi kerja.. ;D jumpa lagi. kbye. :P

10 comments :

CekbOlat-bOlat said...

waaa.. kau dpt eh.. wakakaka XD

lumi shara jagat said...

haha.. selangor teruss wan dpt.. terbaeekkk

mizz_pua said...

plkn depan rumah aq laa....hahaha

Hani Miracle said...

kawan sy ckp tempat tu best :)

Rizwan Ewan said...

CekbOlat-bOlat : A'ah aku dpt! >.< huaahuhuhuaaa

Rizwan Ewan said...

lumi shara jagat : hahaha! iyakan..trus dpt yang jauh.. :3

Rizwan Ewan said...

mizz_pua : yeka? untunglah! kena dtg melawat wan!! :')

Rizwan Ewan said...

Hani Miracle : yekw? wahh! untunglah sya :3

SLUMBER SAGUN said...

waa , untung la dpt jao , kem princes haliza tu pling best !

Rizwan Ewan said...

untung? untung la sngtkan..tk de sape nk lawat :'C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers