Aku Sayang Budak Ni !

2:58 PM

Assalamualaikum and hye smua?? ^^ subuh2 buta aku da start update blog..hehe..faham2 jew la.. semalam aku tertido awal. smpai aku tak terREPLAY mcg "dia" >.< sory dear..huhuhu.. *haiyakk!! da kuar topic plak kan.. hahahaa!!

ok..back to the topic! :) aku sayang budak ni..sayang sangat2!! korang faham? aku ulang sekali lagi SANGAT2!! :D hanya tuhan yang tahu..betapa geramnye aku tengok dia ni! rase nk cubit2 jew pipi budak ni.. *mak dia tk nk sape2 cubit pipi dia..huhu..

ok layan picture kat bawa ni... :)
aku dan dia
Opocot! tergulik nangka burok.. >.< hahaha!! yang baju merah 2 lebih cute dari budak baju pink 2 kn? *fakta atau auta? rasanya auta...hahahaha.. ok.. mmang budak baju pink 2 cute! cute + comey + tomey sangat2!! geram doe! 

tak habis2 aku geram kan.. sukahatimakbapamertuaabgakula nak geram sebanyak mne..kan? trolololo.. hahahhaa. *sorry..aku tak hbis nk gelak doe..huhuhu.. 

actually, anak buah aku ni tinggal kat rumah mak aku..mak dan ayah dia kat "SARAWAK" >.< dia plak kat sabah..siannye..kecik2 da kena tinggal jauh.. tima aku kecik2 duludulu.. tak pernah kowt aku d tinggalkn sejauh 2.. :P dari dulu sampai sekarang aku duk ngan mak jew.. *aku memang anak mak..anak manje..

bagi anak yang bongsu 2..mesti kebanyakanNya mcm aku. duk dengan mak jew. tk bleh d pisahkn..klau d pisahkn rindu..serindu..rindunyaaa la jwbnya.. >.< *mcm lagu la plak kan? haiyaaakkk =.="

Nur Ainul Mardiah
wowww! meletop! :D sya suka gambar ni..aku tak suruh dia pozing mcm 2..dia buat jew.. kecik2 da ade bakat menjadi seorg model! aku syg dia!! aku syg sngt2!! :D korang jgn pandang rendah kat dia..dia mmang  pndai pozing..serius aku ckp.. >.<

ok 2 jew..cerita aku untuk pagi ini..

~ sekian ~

You Might Also Like

2 comments

  1. Comel :) Geram dengan budak kecik tue

    http://mistaqila.blogspot.com/2012/04/kalau-respon-insyallah.html :) Sebarkan pada yang Laen jugak

    ReplyDelete
  2. eh , macam muke saya mase kecik2..hehe*kidding :) lama x jengah sini ^_^

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...