3K : Kecewa Kali Kedua

9:31 AM


Assalamualaikum dan selamat pagi/petang/malam semua? 
hari ni wan terbuka hati untuk berkongsi cerita wan yang agak sedih tapi sebenarnya funny.. hahaha..
korang labelkan sendiri la cerita ni macam mana.. 

ok kita start! hmm.. sebelum ni wan ada couple dengan someone..wan couple dengan dia ni start bulan 12/2011..da kira lama la..masuk 4bulan da kowt klau masih brsama time ni..tapi tak bersama pun skrg.. korang boleh tengok entry2 wan yang sebelum ni. bagai orang di lamun cinta tak putus2..haha

namun semua itu adalah mimpi ! wan berharap sangat agar tak berjumpa semula dengan mimpi tersebut.. *merepek jap.. actually pada tarikh wan dan dia couple selama 3bulan..wan dan dia telah pun putus.. sebabnya.. dia bagi tau kat wan. yang dia da ada yang lain. wan tak mampu terima kenyataan 2.. yang paling menyakitkan hati.. dia kata "seminggu sebelum jumpa wan..dia da ada yang lain"

wan terpaksa menerima hakikat.. dan selepas hampir sebulan wan dan dia putus..wan cuba berbaik2 dngn dia semula.. wan nak jadi kawan dia.. :') dan dia pun ok jew.. mcg2..lama2.. couple semula..eh! macam tak caye jew boleh couple smula.. =.=" dia pun ckp dengan wan "yang dia buta menilai..dia single da..dan dia cintakn dan syg wan" *dia yang ckp mcm 2... >.< wan pun semangat dan mekar kembali.. :')

sebelum wan kecewa kali kedua.. ada someone tetiba chat ngan wan kat facebook. tetiba jew dia send "muah/ :* " kat chat 2. wan pun pelik sangat2. tetiba. wan ckp jew la. wan da ade couple.

dia pun tanya. "sape?" wan ckp jew la terus terang. yang wan da couple semula dengan kekasih lama. keesokan harinya. kekasih wan ni da block wan kat FB dan TWITTER. pelik rasanya.

wan dpt mcg "kau da rosakkan hubungan aku dengan lover aku tau tak? kau ni sial la..fuck!"....rupanya, yang chat ngan wan 2 lover dia..hmm.. >.<
sampai ke hari ini wan tak dapat lupakan text dia ni.. 

pandai2 la korang bagi pendapat korang. exlover wan ni mcm mne orgnya.. =.="

~ SEKIAN ~

You Might Also Like

6 comments

  1. dh la wan..bunga bukan sekutum kan..
    xmau sedih2

    ReplyDelete
  2. jangan sedih2 ok. InsyaAllah ada jodoh yang lain

    ReplyDelete
  3. nur_za : huhuhu... :') okay..wan tk sedih punnn

    ReplyDelete
  4. Rozuan Ismail : huhu.. :') insyaAllah amin..

    ReplyDelete
  5. chop.pening sat.mkna nya dia kpel n wan then crik boy laen. then kowg ptos. pastu dia kpel n wan alik pdhal dia x ptos ag n bf dia tuh?? aigooo. knp dia wat bnda simple jdik complicated??sabar byk2 naaa.. masuk u nnt rmai ag kowt yg baik2.

    ReplyDelete
  6. huhu..btul sngt2.. :'C hanya mampu brsabar..dugaan terbesar bgi wan.. :')

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...