Hari Last Bekerja Di Hotel Nak

1:37 PM


Assalamualaikum semua? >.< wan baru jew bangun dari tidur..terus semangat nak update blog..maklum jew la. esok hari last wan bekerja kat "HOTEL NAK" ! korang faham?? hari last!! huhuhu.. sedih doe kalau mcm ni. biarpun wan baru bekerja sebulan kat sana. banyak da kenangan yang wan tak boleh lupakan.

bekerja kat "HOTEL NAK" as "WAITER" memang best! semua sporting gila nak mampus!! >.< semua buat kerja dengan enjoy but pro. bila ada pelanggan. kena la jadi pro sikit. bila tak de pelanggan dapat la berbual2 + gelak ketawa. bekerja kat hotel ni jugak penyebab wan dapat ramai kawan baru yang "AWESOME" !

berikut merupakan nama2 kawan baru wan *ceh! ayat skema 2..bhahahaha "LAILA, PANG, AMY, ALIF, NELSON, CLACK, AZLAN, ANGELIE, RAFAEL, ZALI, DINA" Ni antara kawan2 baru wan ;) mcm mna? kau hado?? hahaha! tk de kan..hihi.. saborrrr jeeeewww laaaaa *ayat mucuk dia..hehe 

sedihh!! :'C sebenarnye wan da lama apply kerja kat tempat ni. tapi bulan 3 baru ada respond. huhu. 1 mei wan terpaksa berhenti. sebab 1 mei wan PLKN >.< banyak urusan nak buat! wan last kerja hari ni. wan terpaksa tinggalkn kawan2 baru wan. bye bye semua :') huhu.. *wan lambai kwn2 baru wan. bukan korang :P perasan letew.. ok la guys. 2 jew yang wan nak merepek pepagi buta ni.. >.<

~Sekian~

You Might Also Like

2 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...