Thursday, April 19, 2012

Kegembiraan menanti buat mereka yang selalu bersabar

ehsan pacik google
hye semua? apa khbar? sihat? hope sihat la ea.. semakin hari..semakin pelik tapi benar je tajuk entry wan. hahaha! korang layan jew la ea. jangan cakap banyak2 nanti hilang idea d bawa angin.. :P

tajuk entry wan kali ni "kegembiraan menanti buat mereka yang selalu bersabar"..! yang selalu bersabar mesti nak baca.. yang tak selalu bersabar malas nk baca entry ni.. #silaTERASE *mcm kat twitter ada hastag.. :P

sebelum wan cerita lebih lanjut. wan nak tanya. siapa sini yang selalu bersabar? penyabar? kalau korang tergolong dalam golongan penyabar dan sentiasa bersabar.. wan ucapakan Tahniah ! Tahniah buat korang! wan cakap tahniah..sebab..bukan senang nak jadi seorg yang penyabar dan sentiasa bersabar. huhu. wan nak jadi penyabar dan sentiasa bersabar ni pun perlukan masa tau.

bagi wan bukan "senang" nk jadi penyabar. tak tahu plak kalau pendapat korang..lain org lain pendapat. :P 

dulu wan seorg yang penyabar *seyes wan tak tipu. habis jew sekolah. wan da tak de sifat penyabar 2. enta hilang kemana. kalau wan nak sesuatu 2. wan nk masa 2 jugak. sobsob. kawan2 wan tahu la mcm mna wan. huhu. tapi wan baik. ;D  wan tak suka marah sape2. wan kuat nanges. *amboi! korang jangan gtau sape2 tau. .secret antara wan ngan korang ;) lelaki kuat nanges tak awesome.huhu :C sedih!! wan terlalu banyak air mata sebab 2 kowt wan kuat nanges. 

sebenarnye..sebenarnyeeeee.. wan da jadi seorg yang penyabar da :D bersabar la wahai hati..sesungguhnya kegembiraan buat mu menanti d masa hadapan. aminn.. <3

memang betul la "FACT" 2.. :) kegembiraan menanti buat mereka yang selalu bersabar :) kalau korang tak caye. cuba tanamkan sifat penyabar 2. jom ramai2 buat kempen. bersabar itu penting ! <3



~SEKIAN TERIMA KASIH ^^ ~

4 comments :

CiK FizA said...

yup ! sabar kan separuh drp iman. Allah sentiasa b'sama dgn org2 yg bersabar. :)

Cik Nanard said...

sabar = pahala ^^

IFA Athirah said...

dh berubah la ni?baguuuusss

Awie Omar said...

Salam. Terima kasih sebab sudi follow blog aku. Dengan senang hati juga telah
follow blog anda. Sebenarnya nak pelawa anda sertai NEXT TOP BLOGGER untuk
musim ke 2. Musim 1 dah habis. Boleh tengok kat blog dalam segmen NEXT TOP
BLOGGER. Harap sudilah turut serta. Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan
saja di ruang komen entri anda di sini (aku akan tengok balik) atau komen saja
di blog. Jika kurang berminat dan tidak mahu menyertainya pun tidak mengapa.
Maklumkan saja macam tadi jugak ATAU jika mesej ini tidak dibalas oleh anda
sebelum 24/4/12 maka aku anggap anda tidak mahu menyertainya. Apapun terima
kasih kerana sudi habiskan baca mesej ini.http://awieomar.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers