SINGLE

11:40 PM


Assalamualaikum guys? da lama wan tak update blog wan ni.. ^_^
rindunya nak berblogging ! ade sape2 rindu wan tak?? mesti ramai yang rindu dengan wan kan? *perasan jap

seyes !! wan rindu nk Blogwalking!! nk buat entry banyak2 smpai 10sehari! ^_^

tapi buat masa ni tak dapat nk buat mcm 2..maklum la..wan masih lagi kat Bintulu, Sarawak.

wan cuma nk gtau..klau korang tak tanya pun wan still nk bagi tau! wan single.. :'( :'(

it's ok,..smua 2 dugaan ^_^

tanggal 10 march 2012 ni wan pegi brunei! ^_^ yahoo!! happy sesangat! tak sabar !!

tanggal 11 march 2012 baru balik sabah..
balik sabah..tapi masih kat kota kinabalu..tak balik umah lagi..huhu..umah wan kat sandakan.. :')

kat K.K nk jumpa kwn2!! ^_^ ramai yang menanti kepulangan wan kat k.k..
tapi wan tahu..korang menanti sbb nak ole2 kn?? *angkat2 kening..

wan belikan korang kek lapis jew! ^_^

sape yang da follow wan..nanti wan follow balik ea.. ^_^

kepada semua peserta contest..nampaknye wan tk dapat nk update dan bagi tahu pemenang contest tersebut pada tarikh yang wan tetapkan.. :'( sorry guys! tapi jangan risau k..! yang da join 2 tetap dalam list! ^_^

You Might Also Like

3 comments

  1. single itu simple.. hihi.. tp single tu x best jugak.. xpela, nanti ada la jodoh wan tu.. sis doakan.. 11 mac tu besday sis... hihi :)

    ReplyDelete
  2. amboi.. promote kah? xpe2.. golongan2 single mcm kita ni bkn tak laku, tp lom ad jodoh, bak kate kwn akak, kurang sket dosa hehe..

    ReplyDelete
  3. sokong yang atas tu..single tak bermakne tak laku..kan? :D

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...